hit
        counter
Hjem / Lucky Farmer

Lucky Farmer

I automaten Lucky Farmer fra Sheriff Gaming får du treffe noen dyr på en bondegård som er noe litt utenom det vanlige. Her er det dyra som kjører showet, noe som resulterer i en bondegård noe litt utenom det vanlige! Vi kan også anbefale deg å prøve It Came From Venus!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

I Lucky Farmer finner vi flere bonusfunksjoner og et animert bonusspill, men dette kommer vi inn på lenger ned i vår omtale. Her ser vi på automtens oppbygning, funksjoner og andre ting som vi biter oss merke i.

Oppsett og innsats

Når det gjelder oppsettet på Lucky Farmer så holder Sheriff Gaming seg til sin faste oppskrift med 5 hjul og 3 rader, og i denne automaten har de valgt å kjøre med totalt 30 gevinstlinjer. Man kan satse inntil 5 mynter på hver linje, og hver mynt kan ha en verdi som strekker seg fra 0.25 til 5.00 kreditter. Maksimal innsats på ett spinn blir derfor på saftige 750 kreditter, noe som faktisk er ganske høyt i forhold til andre automater fra Sheriff.

Wild/joker og scattersymbol

Som vanlig finner vi også et wildsymbol/joker i en automat fra Sheriff, og slik skal det selvfølgelig være. Jokeren i Lucky Farmer er representert av høyvogna og erstatter alle andre ordinære symboler i spillet, og kan derfor forlenge kombinasjoner eller fullføre dem. Jokersymbolet vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Scattersymbolet er symbolet av grisen med selebukser, og er et symbol som ikke behøver å følge gevinstlinjene for å gi utbetaling. Når man får 3, 4 eller 5 slike symboler på hjulene får man en gevinst som tilsvarer antallet gevinstlinjer og linjeinnsats multiplisert med henholdsvis 5, 10 og 25.

Bonusspill

Symbolet av geita fungerer som bonussymbol og hvis vi får 3 eller flere av disse i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet i Lucky Farmer. På lageret til vår venn Lucky Farmer har han en rekke hermetikkbokser stående i hyllene sine. Inni disse boksene befinner det seg free spins, penger og gevinstmultiplikatorer. Du skal bare velge og vrake blant boksene og se på at gevinstene tikker inn. Du får fortsette å velge helt til du treffer på en boks som inneholder ‘Collect’, noe som betyr at gevinstene samles inn og utbetales, samt at bonusspillet avsluttes. Jo flere bokser du får velge, jo bedre vil premiene inni bli. Hvis du vinner gratisrunder starter disse når bonusspillet er avsluttet. Gevinstmultiplikatoren vil bli brukt mot pengene du samlet inn i bonuspillet, og ikke mot eventuelle gevinster av free spins.

Dobling av gevinster

Som vanlig i Sheriff Gamings video spilleautomater har vi muligheten til å forsøke å doble gevinstene vi vinner. Du klikker enkelt og greit bare på ‘Double Up’ nede til høyre etter en gevinst, og du blir deretter tatt med til et nytt skjermbilde. Du skal deretter gjette på utfallet av myntkastet til geita, altså om det blir kron eller mynt. Vinner du dobles gevinsten, og du kan da velge om du vil knipse på nytt eller samle inn og forlate spillet.

Konklusjon

Sheriff Gaming holder seg i Lucky Farmer til sin faste oppskrift for hvordan en spilleautomat skal være, og tilbyr egentlig ikke så mange nye funksjoner. Den største overraskelsen er faktisk maksimalinnsatsen på hele 750 kreditter – noe som er meget høyt. Utover dette får vi muligheten til både free spins, multiplikatorer og wild, samt en doblingsfunksjon. En automat som er helt ok, og som holder høy grafisk standard.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!