hit
        counter
Hjem / Lost Treasures

Lost Treasures

I spilleautomaten Lost Treasures gjør vi oss klare til å sette seil og drar ut på havet i søken etter de store skattene som kapteinen har funnet ved hjelp av skattekartet! Her kreves det hardt arbeid for å få sin del av de mange skattene automaten skjuler! Hiv og hoi og en flaske med rom!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Lost Treasures er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som gir oss fantastisk skattejakt-spenning over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner har automaten utvidet wild, Click Me Bonus, Double Up spill og et bonusspill med gratisrunder.

Innsats

I Lost Treasures kan vi velge å spille med alt fra 1-5 mynter pr. linje samt at myntene kan ha en verdi som går fra 0.01 til 5.00. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på smått vanvittige 750 kreditter!

Utvidet wild

Wildsymbolet/jokeren i Lost Treasures er symbolet av papegøyen, og dette er et symbol som kan være en del av kombinasjoner bestående av alle andre ordinære symboler. Wildsymbolet er kun aktivt på hjul 3, men når det først havner der utvider deg seg og dekker hele hjulet. På denne måten øker gevinstmulighetene drastisk.

Click Me Bonus

Symbolet av skattekisten med gull og edelsteiner i er Click Me-symbolet. Hvis man får dette symbolet samtidig i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 starter Click Me Bonus. Velg blant Click Me-symbolene for å se hvilken bonusgevinst du har vunnet!

Double Up

Double Up er en funksjon som gjør at man har muligheten til å doble alle gevinster man vinner. Etter at man har vunnet en gevinst kan man velge å klikke på Double Up-knappen, og man blir da gitt muligheten til å forsøke å doble gevinsten. Vi får se en sjømann som slår kron og mynt, og her skal man enkelt og greit gjette hva resultatet av myntkastet blir. Gjetter man riktig dobles gevinsten, mens en feilgjetting sørger for at gevinsten er tapt. Gjetter man riktig kan man forsøke å doble enda en gang – og dette kan man gjøre opptil 10 ganger. Man trykker på ‘Samle inn’ hvis man ønsker pengene utbetalt.

Bonusspill

Bonussymbolet i Lost Treasures er symbolet som viser øya sett fra luften. Hvis man får 3 slike symboler tilfeldig spredt på hjulene 1, 2 og 3 starter bonusspillet i Lost Treasures. I bonusspillet får vi vite at kapteinen har gjemt skattene så godt at han ikke lenger husker hvor de befinner seg. Det blir derfor vår oppgave å hjelpe ham med å finne rikdommene, og lykkes vi blir vi godt belønnet. I bonusspillet kan man vinne mynter, gratisrunder og gevinstmultiplikatorer!

Oppsummering

Lost Treasures er en herlig video spilleautomat med nydelig grafikk og et suverent lydbilde – nærmest sagt som vanlig fra Sheriff Gaming! Automaten inneholder alt det vi måtte ønske å finne i en spilleautomat, og her har vi både wilds, gratisrunder og flere bonusspill! Alt i alt en meget bra automat som også vil appellere til storspillerne med sin maksimale innsats på hele 750 kreditter!

Ta også en titt på Slots3-spillet Barbary Coast og Vikings Treasure!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!