hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Lord of the rings spilleautomat på vei?

Lord of the rings spilleautomat på vei?

lordoftherings

Det er alltid spennende med spilleautomater basert på eventyr og kjente figurer og hva hadde ikke vært kulere enn en spilleautomat basert på de superpopulære bøkene og filmene fra J.R.R Tolkien? Det ryktes nå at Microgaming kommer med en ny slotmaskin basert nettopp på disse historiene og bildet ovenfor kommer fra Microgaming casinoet Betway.

Microgaming har produsert noen virkelig store spilleautomat-titler opp gjennom tidene og det nok ikke så veldig overraskende om akkurat dette selskapet skulle ha landet en avtale med New Line Cinema som produserte Lord of the rings filmene. Hvis man ser på de siste lanseringene fra Microgaming slik som Thunderstruck 2 så trenger man heller ikke å være bekymret for at dette vil bli en lavkvalitets slotmaskin.

Så hvordan kommer Lord of the rings automaten til å se ut? Har den bonusrunder, hvilke av de populære figurene møter vi? Ingenting er sikkert enda, men her på siden ser vi ihvertfall absolutt fram til en slik lansering og hvis du vil holde deg oppdatert om spilleauotmaten Lord of the rings så legg til vår nyhetsseksjon i dine bokmerker. Mer informasjon følger snarest.

I mellomtiden kan du jo også ta en titt på noen av Microgaming automatene som vi allerede har i gratisversjoner her på siden. Spilleautomaten Hellboy, og ikke minst Scrooge er spill som det absolutt er verdt å prøve noen runder på.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!