Hjem / Uncategorized / Lord of the Rings spilleautomat – Oppdatering

Lord of the Rings spilleautomat – Oppdatering

lordoftherings

Vi har skrevet tidligere her på bloggen om ryktene rundt lanseringen av en spilleautomat basert på Ringenes Herre og nå er ryktene endelig blitt bekreftet. Her får du mere informasjon om Lord of the Rings spilleautomaten og når den blir tilgjengelig – vi har fått tak i mange av detaljene og også noen screenshots fra spillet som er under utvikling. Disse bildene bør du anse som foreløpige da spillet enda ikke er helt ferdig.

lordoftherings-screenshot2Det er Microgaming som har utviklet slotmaskinen The Lord of the Rings – The Fellowship of the ring, selvfølgelig med tillatelse fra rettighetshaverne. Spilleautomaten vil by en rekke avanserte funksjoner, der bonusrunder, freespins og jackpot gevinster er inkludert. Hvert spinn byr 243 forskjellige måter å vinne på så det er altså ikke bare vanlige gevinstlinjer, men symbolkombinasjoner i alle retninger og vinkler.

Lanseringsdato for Lord of the Rings automaten er ikke endelig spikret, men planen er å lansere denne bredt i løpet av September måned. Mange Norske casinoer har Microgaming automater og etter all sannsynlighet vil disse ha spillet tilgjengelig samtidig. Noen eksempler er Unibet, Betway og Expekt som alle har fortsatt å la oss nordmenn benytte oss av innskudd med bankkort. (ref. betalingsforbud 1.Juni 2010).

lordoftherings-screenshot2Det er liten tvil om at Lord of the Rings automaten vil by på god automatunderholdning og med sin Cinematic SpinsTM feature kommer du til å kunne oppleve eksklusive belønninger, både i form av pengepremier men også unike videoklipp i full HD hvor mange av dem kommer direkte fra filmene som dette spillet er basert på.

I spillet møter du igjen de kjente figurene fra filmene som Frodo, Aragon, Arwen, Legolas og Gimli for å nevne noen. The Lord of the RingsTM wild symbolet har en stacked funksjon som gjør at flere av dem kommer etterfulgt av hverandre på samme gevinsthjul. Dette øker muligheten for kombinasjoner og dermed også muligheten for gevinst. Spillet har en tilbakebetalingsprosent på mellom 96% og 97% og danker dermed ut det meste av andre spill med tanke på hvor mye spillerene sitter igjen med.

lordoftherings-screenshot2Lord of the Rings slotmaskinen har også et sekundært wild-symbol som har fått navnet Eye of Sauron. Dette lander kun på det midterste hjulet og har en ekspanderende funksjon. Dersom det kan hjelpe deg til gevinst dekker det hele det tredje hjulet som da blir fritt. Får du tre eller flere The Ring scatter symboler aktiveres gratisspinn funksjonen. I hver gratisrunde er et av hjulene dekket med wilds og dette skifter fra runde til runde. Gratisrundene kan også reaktiveres.

Den høyeste innsatsen er satt til 20 mynter (coins) og maksimal gevinst er på hele 1,9 Millioner mynter og er å anse som en jackpot gevinst. Denne kan vinnes både under freespins og på et snurr i normal modus. Vi gleder oss til spillet kommer og kan love å ha en gratisversjon her på siden så fort det lar seg gjøre.

FÅ 20 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også 20 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 20 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!