hit
        counter
Hjem / Uncategorized / LeoVegas, nærmere kommer du ikke Las Vegas

LeoVegas, nærmere kommer du ikke Las Vegas

På LeoVegas er det alltid noe som skjer. Synes du det blir litt kjedelig med litt for mange fridager i påsken? Løsningen er LeoVegas!

leovegas

Akkurat nå pågår Starburst Festival, en konkurranse med delfinaler som er spredd utover frem til 3. April.
En av storgevinstene er en såkalt «Zero Gravity Experience», Dette finner sted i USA, og du vil bli tatt med opp i et spesialfly for å simulere vektløshet. Her kan du oppleve en drømmedag som astronaut!. Eller hva med VIP billetter til årets MGP finale? Den siste av storgevinstene er en luksuriøs overraskelsestur med VIP-behandling over hele linja. Alt dette ligger i premiepotten og venter hvis du kjapper deg og begynner å spille idag. Konkurransen er allerede i gang. Dette kan bli ditt livs opplevelse. De nevnte premiene blir utdelt en og en, hver uke frem til 3. April. Det skal selvsagt nevnes at også de 49 neste på resultatlista får med seg premier. Da er det cash som gjelder, fra €50 og opp til €2000, en spiller ny iPhone 6s, eller en Apple Watch.

Stjernefinalen i konkurransen avsluttes med et lotteri der hovedgevinsten er på €25.000. I tillegg vil det være 50 premier á €1000 og 250 premier á €100. Til sammen er det altså hele €100.000 som skal deles ut i stjernefinalen.

På ukefinalene vil vinneren være den som har samlet flest poeng. Poenene samler du ved å spille. Ett poeng tildeles for hver €10 som spilles innenfor konkurranseperioden.

I finalen er det som sagt lodd som gjelder. Loddene tildeles på samme måte. 1 stk pr. €10 du spiller for. Trekningen finner sted 4. April.

Legg også merke til Velkomsttilbudet til LeoVegas. Du vil kunne samle bonus på de 4 første innskuddene på helt opp til €4000! I tillegg får du 180 freespins.

Les mer om kampanjer og konkurranser hos LeoVegas!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!