hit
        counter
Hjem / Uncategorized / LeoVegas kjører superkonkurranse på Starburst

LeoVegas kjører superkonkurranse på Starburst

Bruk påsken fornuftig og spill StarburstLeoVegas. Ikke bare er det en herlig måte å slå ihjel litt tid, men i disse dager pågår det en heidundrandes konkurranse med premier som lett gir deg bakoversveis.

leovegas

Hva sier du til en opplevelse temmelig utenom det vanlige i selveste USA? En av storgevinstene er en såkalt Zero Gravity Experience, der du blir tatt med opp i et fly som stuper ned fra stor høyde så du får inntrykk av å være vektløs. Kanskje finner du ut at astronautyrket kan være noe for deg? Tenk, du kan bli førstemann på Mars som følge av et enkelt spinn på en spilleautomat. Eller hva med VIP billetter til årets MGP finale? Hvis du liker overraskelser, kan LeoVegas friste med en luksuriøs overraskelsestur med VIP-behandling. Dette kan du vinne hvis du slenger deg rundt og begynner å spille idag. Dette kan bli ditt livs opplevelse, så sjekk ut Starburstfestivalen nå.De nevnte premiene blir utdelt en og en, hver uke frem til 3. April. Det skal selvsagt nevnes at også de 49 neste på resultatlista får med seg premier. Da snakker vi cash, fra €50 og opp til €2000, en spiller ny iPhone 6s, eller en Apple Watch.

Men vent, det er ikke over med det… Det skal nemlig deles ut €100.000 til. Stjernefinalen i konkurransen avsluttes med et lotteri der hovedgevinsten er på €25.000. I tillegg vil det være 50 premier á €1000 og 250 premier á €100.

På ukeskonkurransene vil vinneren være den som sitter med flest poeng. Poenene samler du rett og slett ved å spille. Ett poeng tildeles for hver €10 som spilles i konkurranseperioden.

I finalen er det som sagt lodd som gjelder. Loddene tildeles på samme måte. 1 stk pr. €10 du spiller for. Trekningen finner sted 4. April, så nå vet du hva du har å gjøre i dagene fremover.

Les mer om kampanjen og konkurranseregler hos LeoVegas!

Ha en spinnvill påske med LeoVegas!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!