hit
        counter
Hjem / Kronos

Kronos

Kronos er en spilleautomat fra utviklerne i Williams Interactive som har tatt utgangspunkt i gresk mytologi, og da med legenden om titanen Kronos som bakteppe.

Betsafe bonus

Betsafe bonus

Spilleautomaten Kronos er bare én av mange spilleautomater som tar oss med tilbake til den greske mytologien og denne gangen er det altså titanen Kronos som spiller hovedrollen. Kronos hadde skåret testiklene av sin far Uranos ettersom han hadde sperret inne flere av Zevs søsken. Uranos spådde at Kronos skulle få oppleve den samme skjebnen fra sine barn, og dette førte til at Kronos spise alle sine barn etterhvert som de ble født. Hans kone fikk nok av dette og klarte å gjemme unna den nyfødte Zevs og ga Kronos en svøpt stein som han svelget. Da Zevs vokste opp oppfylte han spådommen og tvang faren til å berge søsknene sine ved enten å spytte dem opp eller ved at Zevs selv kløyvde opp magen hans og berget dem. Han frigjorde også Gaias barn og fikk beherske lyn og torden som takk.

Da har vi litt bakgrunns-trivia og skal videre i denne omtalen se på hva Kronos spilleautomat kan by oss av underholdning.

Oppsett/Innsats

I Kronos spilleautomat får vi et helt vanlig oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader, samt 20 gevinstlinjer som vi kan vinne premier langs. Når det kommer til innsatsmulighetene gir de oss sjansen til å spille med alt fra 0.01 kreditter pr. linje til 3 kreditter pr. linje, noe som gir en maksimal innsats pr. spinn på 60 kreditter.

Wildsymbol/joker

Wildsymbolet, eller jokeren, er representert ved gullmasken og fungerer som en erstatter for andre ordinære symboler i spillet. Dette betyr at det kan være en del av alle kombinasjoner som består av vanlige symboler, og dermed sørge for at kombinasjonene blir vinnende.

Scatter og free spins

Scattersymbolet er symboler som viser den gyldne Kronos-logoen, og hvis man får 3 eller flere eksemplarer av dette symbolet hvor som helst på hjulene gir dette gevinster i form av free spins.

3 scattere gir 10 free spins
4 scattere gir 25 free spins
5 scattere gir 100 free spins.

I gratisrundene kan man vinne nye free spins hvis man får 3 eller flere scattere på hjulene, og i tillegg opptrer wildsymbolet som stablet.

Stablet Kronos-symbol

Symbolet av den mektige Kronos selv opptrer som stablet på hjulene, og det betyr at det kan dekke hele eller deler av hjulene. Får man flere hjul med dette symbolet på kan man vinne digre gevinster ettersom dette symbolet er det som gir best utbetalinger.

Oppsummering

Kronos er en enkel spilleautomat som har nokså enkle funksjoner. Vi får muligheten til å vinne gevinster ved hjelp av wilds i tillegg til at vi kan vinne gratisrunder – faktisk helt opp til 100 free spins! Disse to funksjonene er imidlertid et minimum av det man må ha, og vi savner en liten ekstrafunksjon i gratisrundene som lar oss vinne flere gevinster, utover det utvidede wildsymbolet. Antikkens Hellas er representert i flere andre spilleautomater, deriblant Muse!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!