hit
        counter
Hjem / KISS

KISS

Bli med det legendariske kostymebandet i spilleautomaten KISS fra spillutvikleren Williams Interactive! Her får vi en pussig spilleautomat, når det kommer til utforming, og selvsagt akkompagnert av bandets egen musikk! Vi guider deg gjennom automaten her på våre sider.

Betsafe bonus

Betsafe bonus

KISS er et at de bandene som tradisjonelt sett har stått svært sterkt i Norge – ja kanskje i hele verden – og det er ikke minst på grunn av at bandet har sluppet en rekke klassiske låter. Når bandet når er å finne i spilleautomat-formatet er det derfor ingenting som er mer naturlig enn at vi må sjekke ut akkurat det!

Kiss spilleautomat

Oppsett/Innsats

Oppsettet på KISS er noe av det pussigste vi har sett og her har Williams Interactive lagt opp til to hjulsett hver som spinner: et hjulsett med 5 hjul og 4 rader, og et kjempehjulsett med 5 hjul og hele 12 rader! De to hjulsettene deler imidlertid gevinstlinjer, men man kan allikevel vinne på det ene hjulet selv om det andre ikke gir gevinst. Totalt er det her derfor hele 100 gevinstlinjer i sving, og den maksimale innsatsen man kan spille med er på 250 kreditter. Automaten må egentlig bare oppleves selv, for det er rett og slett litt vanskelig å forklare!

Free spins spill

KISS gir oss sjansen til å vinne free spins og da må man få 3 eller flere eksemplarer av KiSS-symbolet på de to hjulene. 3, 4 og 5 symboler gir henholdsvis 8, 12 og 20 free spins i tillegg til en pengegevinst på innsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 5 og 20. Før gratisrundene får vi et lite klipp fra en KISS-konsert og de legendariske ordene: ‘You wanted the best, You got the best’ blir utropt før gratisrundene braker løs.

Mens vi spiller i gratisrunden kan vi oppleve å få stablede wilds på hjulene, også på det store kjempehjulsettet, og det betyr at hele hjulene kan bli dekket av jokersymbol. Jokersymboler kan være en del av alle ordinære kombinasjoner og kan dermed både fullføre og forlenge kombinasjoner.

Wilds

Vi snakket såvidt om wilds/jokere i avsnittet over, og i KISS får vi en litt kul funksjon når det kommer til nettopp wilds. Hvis du får stablede wilds som dekker hele hjulet på hovedhjulsettet (det minste) vil disse symbolene mangedobles og komme til syne på det samme hjulet på kjempehjulsettet, og der dekke over alle 12 symbolene på det aktuelle hjulet. Man får derfor store muligheter til å vinne noen saftige gevinster!

Legendariske symboler

Når det kommer til bruken av symboler i KISS spilleautomat har selskapet valgt å bruke de to hovedfigurene Paul Stanley og Gene Simmons som de symbolene som er mest verdt. Vi får selvsagt også et gjensyn med Mr. Simmons megalange tunge, samt en del andre velkjente symboler som f.eks. gitarer og slikt. Symbolene av Staney og Simmons kan opptre som stablet, altså at de dekker hele eller deler av hjulene de opptrer på.

Oppsummering

Det mest interessante med denne automaten er jo selvsagt oppsettet og at man har valgt å kjøre to hjulsett. Rent spillemessig har ikke KISS noe annet å by på enn et bonuspill hvor vi får gratisrunder, men er vi litt heldige med symbolene der kan vi fort få meget gode utbetalinger. I tillegg får vi også den nevnte wildsfunksjonen som dupliserer symbolene og sørger for at de inntreffer på nytt på det store hjulsettet.

Denne automaten er nok uten tvil beregnet mot de som er blodfans av bandet og spilleautomten KISS vil nok uten tvil gå rett hjem der! Sjekk også ut spilleautomaten Bruce Lee fra samme leverandør – denne automaten har et liknende oppsett som KISS.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!