hit
        counter
Hjem / King Kong

King Kong

Det er på tide med et gjensyn med monsterapen King Kong som er kjent fra både film, dataspill og bøker. Nå er han her igjen og denne gangen i en avansert spilleautomat fra Cryptologic. Prøv deg fram uten risiko i demovarianten nedenfor og skulle dette være et spill som du ønsker å teste ut for ekte penger er det smart å legge turen til Betsafe som har dette spillet i sitt Casino Black.

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig

Spilleautomaten King Kong er en 25 linjers videoslot med høykvalitets spillutførelse. Som mange kjenner til bærer ofte Cryptologic automatene preg av å være gode både grafisk og lydmessig og King Kong er absolutt ikke et unntak fra dette. Her har du forhåpentligvis en spilleautomat som kan gi deg mange timer med automatmoro og god avkastning på kjøpet.

Som de fleste videoautomater har også King Kong et innebygd bonusspill, og det er ofte det man higer etter å komme til når man spinner hjulene. Innpass i bonusrunden som har fått navnet King Kong Smash Feature får du ved å få tre King Kong symboler etter hverandre på de tre første gevinsthjulene.

I bonusspillet skal du velge ut fly som King Kong skal knuse og du fortsetter med dette helt til han har bommet tre ganger. Dette gjør du for å samle opp gratisspinn og for hvert knuste fly blir flere gratisspinn lagt til gevinsten din. Når spillet er over starter gratisrundene du har vunnet, men du får også en annen mulighet.

Du kan nemlig velge å bytte dine opptjente gratisrunder mot en av tre ulike mysteriegevinster. Er du en gambler og tar sjansen på dette? De fleste vil nok velge å kjøre gratisrundene, men kanskje det skjuler seg en virkelig stor gevinst bak en av premiene du velger mellom.

En annen funksjon i King Kong automaten er når han lander på det midterste hjulet i automaten. Denne funksjonen kalles for King Kong goes ape og fører til at hele det tredje hjulet er fritt, altså substiterer for alle symboler. Når funksjonen er satt igang kan man også oppnå samme feature på hjul nummer to og fire.

Det er liten tvil om at King Kong er en eksplosiv spilleautomat og det skulle heller ikke mangle med tanke på hvor glad denne apen er i å knuse ting. Når gevinstene først begynner å komme er dette et spill som kan få den mest inntørkede automatspiller i godt humør. Maskinen tar rett og slett helt av og få ting er bedre enn en videoautomat som spyr ut gevinster.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!