hit
        counter
Hjem / Juices Wild

Juices Wild

Skal du spille på nettcasino for ekte penger idag så sitter du nå foran en spilleautomat du absolutt bør vurdere å teste ut. Juices Wild spilleautomaten er utviklet av Playtech og byr på meget gode gevinstmuligheter. Dette spillet har en spesialfunksjon som du garantert kommer til å like, mere info om den får du i teksten nedenfor demospillet.

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge lenger.

Når du starter Juices Wild spillet for første gang så slår det deg kanskje at denne spilleautomaten var det ikke noe spesielt å merke seg ved. Du kan til og med snurre hjulene et par ganger å tenke at dette absolutt ikke er en spilleautomat å kaste bort tiden på. Tenk igjen. Juices Wild byr på en meget spennende bonusfunksjon som få om noen spilleautomater har til felles med den. Du kommer garantert til å like den når den oppleves.

Du har kanskje allerede fått med deg at halvparten av de ordinære symbolene i automaten er fruktsymboler som appelsiner, kirsebær og plommer, men det som er spesielt i Juices Wild er at alle disse fruktsymbolene kan forvandles til erstatningssymboler, altså wilds. Nøkkelen til denne forvandlingen ligger i navnet til spilleautomaten.

Spillet kommer nemlig også med et spesialsymbol som bærer samme navn som spillet selv gjør, Juices Wild. Når dette symbolet dukker opp på hjulene skjer det plutselig magiske ting. Alle de ordinære fruktsymbolene forandres til såkalte wilds og siden det alltid er mange slike på hjulene får du ofte en meget høy gevinst når dette symbolet dukker opp. Vel, dette er utvilsomt hovedattraksjonen til Juices Wild automaten, men noen flere ting kan også nevnes.

For eksempel har dette spillet også et vanlig wild symbol som kommer i form av en bunke med pengesedler. Figuren kalles for cash wild og erstatter andre symboler når det trengs. Spillet har også scatters og her får du alltid en direkte gevinst når tre eller flere av dem lander på hjulene.

Mere teknisk så er Juices Wild utrustet med hele 30 utbetalingslinjer og dette gir rom for mange spennende kombinasjoner. Du kan selvfølgelig justere innsatsen du vil sette på hver linje og går du lei av å trykke på knappen som får hjulene til å snurre så har også Juices Wild en autospin funksjon som kan gjøre jobben for deg.

Vi har skrevet tidligere at mange spilleautomatelskere er glade i fruktsymboler og det ser vi også på trafikken her på siden, da denne typen spill er meget populære. Playtech som står bak dette spillet har også andre fruktautomater å by på og flere av dem kan du teste ut gratis her på siden. Har du tid så kan du prøve deg med noen spins på Astro Fruit automaten eller Fruit Smoothie som begge er habile alternativer innenfor denne sjangeren.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!