hit
        counter
Hjem / Jeopardy

Jeopardy

Kanskje har du fått med deg dette quizshowet som ble sendt på tv for noen år tilbake? Nå er ihvertfall Jeopardy tilbake og i den engelske versjonen av spilleautomaten kan du vinne deg videre til en ekte Jeopardy runde hvor det er fritt fram for å plukke gevinster. Det hele begynner med at du snurrer hjulene og hva som skjer videre er opp til spillet.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut spilleautomatene fra Playtech i stedet for!

Personlig likte jeg gameshowet Jeopardy ganske godt og det er derfor moro å se det samme temaet igjen i en spilleautomat på nett. Logoen og musikken er de samme, men her er det altså en Engelsk versjon vi står ovenfor og derfor er alle kategoriene selvfølgelig også på Engelsk. Når starter du jo ganske enkelt med å spinne hjulene og det som kommer av spørsmål vil du helt sikkert ha muligheten til å klare.

Spørsmålene kommer først når du har entret bonusrunden og kommer i kategoriene animals, science, sports, music og movies. For å komme hit trenger du tre utpregede symboler på samme betalingslinje og klarer du det vil du nokså raskt bli sendt til dette spillet inne i automaten. Her starter du med å plukke kategorier og gevinster og den samlede premiesummen kan bli meget pen dersom Jeopardy automaten har en god dag.

Etter hvert blir du tatt med til en siste runde hvor du kan velge hvor mye av de opptjente premiepengene du vil satse. Det litt spesielle her er at du ikke skal svare på spørsmålet selv, men velge en av deltagere som er med i finalen. For å vinne er du deretter avhengig av at din deltager svarer riktig på det avgjørende spørsmålet. Ferdigheter er det altså ikke så mye av i automatversjonen av Jeopardy, men så er jo også dette en spilleautomat så det kan man nesten ikke forvente heller.

Noen av de andre sakene som spillet kan by på bør vel også nevnes. Vi har fire forskjellige 7er symboler som er ganske standard i spilleautomater. Det er også fire forskjellige Jeopardy bar-symboler som kan gi deg hyggelige overraskelser dersom du får nok av dem etter hverandre på en linje.

Mest attraktiv er nok derimot Double Jeopardy boksene som ved rett plassering kan føre til en utbetaling av hele 25,000 mynter. Spillet kan forøvrig nytes i forskjellig myntverdier (pund, euro, dollar) som du velger når du registrerer en casinokonto og starter spill for ekte penger.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!