hit
        counter
Hjem / Jack’s T-Rex

Jack’s T-Rex

I Jack’s T-Rex møter vi den eventyrlystne gutten Jack som snubler over et dinosaurusegg! Egget tar han selvsagt med seg, og han får gleden av et nært og kjærlig forhold til en ekte tyrannosaurus rex. Ett års tid etter at egget er klekket ringer imidlertid myndighetene på døren, og Jack’s T-Rex har vokst seg diger…

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Jack’s T-Rex er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som gir oss herlig underholdning over 5 hjul og 20 linjer, og som byr på funksjoner som wildhjul, gratisrunder, Click Me Bonus og scattersymboler!

Innsats

I Jack’s T-Rex har vi sjansen til å spille med 1-5 mynter på hver gevinstlinje og med en myntverdi som går fra 0.01 til 5.00, noe som gir en høyeste innsats på 500 kreditter.

Wildhjul

Symbolet av Jacks tyrannosaurus er wildsymbol/joker og kan dermed inngå i vinnende kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler. Symbolet vises kun på hjul 3, men gjør da alle symbolene på hjulet om til jokere!

Gratisrunder

Symbolet av politimannen er gratisrunde-symbolet og hvis man får 3 eller flere slike i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man gratisrunder. 3, 4 og 5 slike symboler utløser henholdsvis 3, 6 og 9 gratisrunder. I gratisrundene gir 3 eller flere av symbolene av esken med en alien på ytterligere gratisrunder. 3, 4 eller 5 slike gir henholdsvis 3, 6 og 9 runder.

Click Me Bonus

Symbolet av dinosaur-egget i kassen er Click Me-symbol, og hvis man får dette symbolet samtidig i en tilfeldig posisjon på hjulene 1, 3 og 5 får man spille Click Me Bonus. Det er bare å klikke på symbolene for å samle inn herlige gevinster!

Scattersymboler

I Jack’s T-Rex finner man tre forskjellige scattersymboler som utbetaler gevinster basert på hvor høy innsats man har spilt med. Scattersymboler er symboler som utbetaler gevinster uansett hvor de havner på hjulene, så lange man får 3 eller flere av dem.

Oppsummering

Jack’s T-Rex er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som er svært underholdende og morsom. Mange funksjoner med blant annet gratisrunder og Click Me gjør spillingen på denne svært underholdende – i tillegg til at det er en spennende story! Sjekk også ut automaten Piggy Bank fra den samme utvikleren!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!