Jackpott-situasjonen hos Unibet

Å spille på spilleautomater er sannsynligvis noe av det mest spennende som finnes, og grunnen til at så mange liker det er nok drømmen om de helt store gevinstene!

Unibet har en lang tradisjon for å betale ut store gevinster, og den norske utbetalingsrekorden ble satt den 24. juli 2010 da en heldig vinner innkasserte rundt om 12,5 millioner kroner! Nordmenn ser ut til å ha et ekstra godt drag på de store jackpott-gevinstene, og verdensrekorden på 92 millioner kroner tilhører en ung mann fra Hordaland!

Jackpotter hos Unibet
I sitt utvalg av spilleautomater har Unibet en rekke jackpott-automater med store beløp som bare venter på å bli vunnet, og flere av disse jackpottene er progressive – noe som betyr at de fortsetter å vokse helt til noen vinner dem. Vi har satt sammen en liten oversikt over de største jackpottene som er tilgjengelig hos Unibet pr. dags dato.

Tilgjengelige million-jackpotter hos Unibet
Arabian Nights – 13 millioner kroner
Mega Fortune – 8 millioner kroner
Caribbean Stud – 2,5 millioner kroner

Som dere ser er det nok av muligheter til å vinne store gevinster hos Unibet, og det er derfor ingen grunn til ikke å stikke innom å prøve seg på på f.eks. Arabian Nights!

Unibet casinobonus
Hvis du registrerer deg som kunde hos Unibet via våre linker til selskapet vil du motta en eksklusiv bonus å ditt første innskudd på 300% opptil €150! Dette betyr at om du setter inn €50 den første gangen vil du motta €150 i bonus, og dermed ha totalt €200 å spille for! Du får dessuten 100% bonus opptil 1000 kroner i Unibets Games-seksjon, så her er det flust av bonustilbud du kan benytte deg av!

Stikk innom Unibet og prøv deg på en av de mange jackpottene!