hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Jackpot Spilleautomater hos oss!

Jackpot Spilleautomater hos oss!

Det er bestandig knyttet stor spenning til spill med ekte penger, og det er sjelden man blir så glad som når man vinner en stor gevinst – uansett hvilket spill det gjelder! Når det kommer til spilleautomater er også mye spenning med i bildet, spesielt når vi snakker om fenomenet jackpots!

En jackpot er en utbetaling eller en gevinst som ofte regnes for å være noe eksklusivt, noe spesielt eller noe skikkelig stort! Å vinne en jackpot er derfor å ha skutt gullfuglen, og dette har vi mange eksempler på her i Norge. Det er slik at spilleautomater og fenomenet jackpot er noe som går hånd i hånd, og som i mange tilfeller har ført til store endringer i menneskers liv. I en spilleautomat vil en jackpot være den aller høyeste utbetalingen, og en gevinst det i de aller fleste tilfeller vil være vanskelig å vinne. I de moderne spilleautomatene får man gjerne muligheten til å vinne jackpoten hvis man kommer seg til et bonusspill som er inkludert i automaten.

Vi har også fenomenet som kalles for progressive jackpoter, og dette er jackpoter som stadig vokser helt til de blir utbetalt. En slik jackpot kan vokse ettersom en liten del av innsatsen til alle dem som spiller på automaten blir lagt til denne premiepotten. Vi har derfor mange eksempler på jackpoter som har vokst seg enormt store og som til slutt har utbetalt kolossale gevinster.

Her i Norge er det flere spillere som i de siste årene har vunnet store jackpots, og vi har faktisk verdensrekorden når det kommer til premieutbetaling på en online spilleautomat. For ganske nøyaktig ett år siden, den 24. september 2011, vant en nordmann den progressive jackpoten på spilleautomaten Mega Fortune hos Betsson og sikret seg en utbetaling på godt over 92 millioner kroner! Han innehar med det faktisk en Guinness World Record!

Finn de beste jackpot spilleautomatene
For å gjøre det litt enklere for deg å finne de beste jackpot spilleautomatene har vi laget en egen side hvor vi har samlet de aller mest populære av denne sorten! Hvis du går til vår side Jackpot Spilleautomater finner du et utvalg av de beste spilleautomatene som har en jackpot – uavhengig av produsent! Hvis du ønsker å spille på automatene med ekte penger finner du gode bonustilbud tilknyttet hver enkelt automat! På siden finner du blant annet Mega Fortune og Hall Of Gods, som er to av de store jackpotautomatene på markedet!

Det er vel egentlig bare å ønske deg lykke til!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!