hit
    counter
Hjem / Iron Man 2
Vurdering
Spillinformasjon
 • UtgiverPlaytech
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer50
 • FreespinsJa
 • JackpotJa
Spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger

Iron Man 2

Winner

200% opptil 3500 kroner

Spill nå!
Winner

200% opptil 3500 kroner

Spill nå!
Winner

200% opptil 3500 kroner

Spill nå!

Iron Man 2 er dessverre ikke tilgjengelig lenger. Sjekk heller ut Kong

Hva med litt god, gammeldags superhelt action fra de klassiske tegneseriene, der hvor den gode superhelten og hans hjelpere strider mot ondskapens maskineri? Hvis du liker slik spenning og moro i tillegg til avanserte spilleautomater som tar utgangspunkt i filmer, så kan vi trygt anbefale Playtechs spilleautomat Iron Man 2!

Også på Iron Man 2 som på på mange av de andre spilleautomatene fra Playtech får vi en vanvittig underholdning ved hjelp av en rekke gode funksjoner, strøken grafikk og store utbetalinger. I vår omtale av denne automaten ser vi nærmere på hva Iron Man 2 spilleautomat har å by på!

Du kan spille Iron Man 2 hos Winner Casino, og hvis du sjekker omtalen vår og registrerer deg her får du en eksklusiv bonus på 150 kroner helt gratis og opptil 2000 kroner i velkomstbonus!

Oppsett og innsats

Vi starter med å ta en titt på automatens oppsett og innsatsnivå, og ser at vi har å gjøre med en spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader og massive 50 gevinstlinjer. På Iron Man 2 kan man også satse knallhardt, og da mener vi virkelig hardt! Myntverdien går fra €0.01 til €5.00 og man kan spille med alt fra 1-10 mynter pr linje. Hvis man flesker til med maks innsats her kan man altså da spille for €2500 pr. spinn, og da snakker vi innsatser som kun ekte highrollers driver med!

Wildssymbol

De fleste spilleautomater har et wildsymbol, eller en joker som det også kalles. Et slikt symbol vil kunne gå inn i kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler og dermed forlenge/fullføre vinnende kombinasjoner. I Iron Man 2 spilleautomat er det S.H.I.E.L.D. Agency-logoen som fungerer som wildsymbol og som gjør det lettere for deg å vinne gevinster. Symbolet kan erstatte/danne vinnende kombinasjoner med absolutt alle symboler i spillet, med unntak av scattersymbolet (Iron Man 2-logoen).

Scatter og free spins

Scattersymbolet i Iron Man 2 er representert ved Iron Man 2-logoen og dette symbolet utløser både store gevinster og et free spins spill hvis man får 3 eller flere eksemplarer av det på hjulene. At det er en scatter innebærer at det ikke trenger å følge noen gevinstlinjer for å gi gevinst, men kan opptre tilfeldig spredt utover hjulene og allikevel gi utbetaling.

Får man 3, 4 eller 5 scattere vanker det altså 10 free spins hvor man får en økende gevinstmultiplikator og et ekstra wildsymbol. Gratisrundene starter med en x2 gevinstmultiplikator, men for hvert 2. spinn økes denne multiplikatoren med +1. Alle gevinster man vinner vil bli multiplisert med den aktuelle verdien, og i de to siste spinnene får man en multiplikator på x5! I den midterste posisjonen på hjul 3 vil det i alle gratisrundene ligge et ekstra wildsymbol som vil øke gevinstmulighetene dine markant.

Stablede symboler

I Iron Man 2 vil seks av de ordinære symbolene opptre stablet – det vil si at de dekker opptil to av tre posisjoner på hjulet de opptrer på. Et stablet symbol vil derfor fungere som et enkelt symbol, og hvis man får flere like symboler som dette på hjulene kan utbetalingene bli riktig så bra!

Progressiv Jackpot

Iron Man 2 er tilknyttet jackpot-nettverket Marvel Multi Level Mysteriøs Progressiv Jackpot. Det betyr at man med spill om ekte penger kan oppleve at jackpot-spillet utløses helt tilfeldig og at man får sjansen til å vinne en stor jackpot! Totalt finnes det fire forskjellige jackpotter i dette nettverket av spilleautomater.

Oppsummering

Iron Man 2 er en tøff spilleautomat om en superhelt de aller fleste har et forhold til! Automaten har gode funksjoner og spesielt free spins spillet er vi fornøyd med, for her kan man virkelig vinne store gevinster med en multiplikator på opptil x5!

Fordeler
 • Gratisrunder
 • Knallbra musikk/grafikk
 • Progressiv jackpot
Ulemper
 • Ingen

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!