hit
        counter
Hjem / Iron Man

Iron Man

Iron Man er en spilleautomat som tar for seg den kjente superhelten fra Marvel-tegneseriene med samme navn! Tony Stark, mannen som er Iron Man, får gjennom sin fantastiske drakt enorme krefter, muligheten til å fly, usårbarhet og mange andre spesielle superhelt-egenskaper! Opplev all denne eventyrlige underholdningen og vinn store gevinster samtidig!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Spilleautomaten Iron Man lar spilleren oppleve eventyrlig action over 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og her finner vi funksjoner som wildsymbol, scattere, jackpotter og et herlig bonusspill. Du kan prøve Iron Man gratis og uten risiko her på NorskeSpilleautomater.com eller med ordentlige penger i casinoet til Betsafe!

Innsatsmuligheter

Iron Man lar spillerne spille med en innsats som går fra 0.01 til 5.00 kreditter pr. linje, og dette betyr at den høyeste innsatsen pr. spinn blir på 125 kreditter!

Wildsymbol

Iron Man-symbolet er wild, og dette betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. Hvis man f.eks. får 4 vanlige symboler + et wildsymbol langs en aktiv gevinstlinje får man derfor en utbetaling som om man hadde fått 5 vanlige symboler – symbolet har altså en jokerfunksjon. Symbolet kan imidlertid ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet, men kan være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Scatter

Iron Man-logoen fungerer som scatter, og det betyr derfor at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi utbetaling. I Iron Man gir 2 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene utbetaling i form av penger og tilgang til bonusspillet.

Scattergevinster

2 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 2.
3 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 5 + bonusspill.
4 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 10 + bonusspill.
5 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 100 + bonusspill.

Som vist ovenfor så starter bonusspillet Iron Man Feature ved at man får 3 eller flere scattersymboler på hjulene – i en tilfeldig posisjon. I bonusspillet er det om å gjøre å knuse vinduer i en glassfasade med det målet for øyet å finne originaltegningene til Iron Mans oppfinnelser! Innenfor hver vindu vil man finne en safe, og hvis man lykkes med å knuse det riktige vinduet og finne safen med tegningene ligger det store penger i premiepotten. Gjetter man feil vinner man uansett veldig gode gevinster. Totalt har man 5 muligheter til å knuse det riktige vinduet og finne den rette safen, og som sagt ligger det store gevinster og venter på spilleren her! Jo større innsats man spilte med da bonusspillet ble utløst, jo større vil gevinstene være. Premiene kan være så store som 250 ganger innsatsbeløpet!

Marvel Hero Jackpot

I Marvel-automatene finner vi 3 forskjellige jackpotter, og den aller gjeveste av dem heter Marvel Hero Jackpot! Det er ingen spesielle kombinasjoner som kan gi utbetaling av jackpottene – man vinner dem rett og slett helt tilfeldig ved at det dukker opp en beskjed på spillbildet om at man har vunnet! Det finnes imidlertid én regel: jo større innsats man spiller med, jo større er sjansen for å vinne! Denne jackpotten kan du også spille om i automater som Spiderman og Wolverine!

Oppsummering

Det er ingen tvil om at Iron Man er en av de mest legendariske skikkelsene når det kommer til superhelt-universet, og Marvel har fått laget en automat som virkelig gjenspeiler heltens storhet! Iron Man er en suveren spilleautomat som vil være mange spilleres ubestridte favoritt!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!