hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Inghild vinner iPad i vår Karamba konkurranse

Inghild vinner iPad i vår Karamba konkurranse

apple

På selveste nasjonaldagen vinner Inghild fra Alta en iPad til en verdi av €600, rydd plass i bunadsveska! Nå kommer det nemlig en ny følgesvenn som kommer til å være behjelpelig med å slå i hjel kjedelige stunder uansett hvor det måtte være.

Inghild var smart – hun satte nemlig inn penger hos Karamba og ble med på vår eksklusive konkurranse. Gratulerer med dagen, og en ny iPad verdt €600.

Din konto kommer til å krediteres med €600 innen førstkommende mandag, så du fritt kan velge hvilken iPad du vil bestille. Nå kan du med andre ord spille dine favoritt automater hvor det måtte være. Mobilcasino kan nemlig også spiller på iPad.

Gratulerer – og til dere andre: Bedre lykke neste gang. Det er nemlig ikke lenge til vi kommer med en ny eksklusiv konkurranse – denne gangen fra LeoVegas!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!