hit
        counter
Hjem / InCash

InCash

I spilleautomaten InCash blir vi med på en fantastisk reise til Inka-riket hvor vi skal hjelpe Inka-krigeren å finne tak i de historiske og skjulte skattene. Hvis vi lykkes blir vi fyrstelig belønnet! Bli med inn i gravkamrene i Inka-pyramidene og se hvilke skatter du kan finne der inne i mørket!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

I InCash har vi altså forflyttet oss inn i de dype junglene i Sør-Amerika, og skal hjelpe vår Inka-venn med å finne hans folks skjulte skatter. Produsentene i Sheriff Gaming har atter en gang laget et grafisk eventyr og stemningen i automaten er helt perfekt. Symbolenes utforming sender tankene tusenvis av år tilbake i tid, og her kan vi forhåpentligvis finne oss noen store gevinster.

Oppbygning og innsats

Sheriff Gaming finner sjelden på noen fiksfakserier når det gjelder selve oppbygningen av sine spilleautomater, og vi blir her servert historisk underholdning over tradisjonelle 5 hjul og 3 rader. Gevinstene våre kan vi vinne langs automatens totalt 20 gevinstlinjer. Når det gjelder innsatsen så kan man satse fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje, samt sette verdien på myntene fra 0.25 til 1.00. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 100 kreditter, noe som faktisk er litt lavt i forhold til flere andre automater fra Sheriff Gaming.

Utvidet Wild

InCash inneholder et utvidet wildsymbol som bare kommer til syne på det tredje hjulet. Et wildsymbol er et symbol som kan inngå i kombinasjoner bestående av andre vanlige symboler. At det er utvidet betyr at det utvider seg til å dekke hele hjulet når det kommer til syne på hjul 3. I praksis betyr det at man får 3 wilds på det samme hjulet, noe som selvsagt øker vinnermulighetene betraktelig. Wildsymbolet er representert av Inka-kompisen vår.

Click Me bonusspill

I løpet av spillet kan det lønne seg å holde utkikk etter lama-symboler på hjul 1, 3 og 5 – samtidig. Hvis dette skjer aktiveres InCash Click Me bonusspill, og da er det bare å klikke på ett av symbolene for å avsløre hvilken gevinst du vinner. Symbolene trenger ikke å følge noen gevinstlinje og kan havne i en hvilken som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5 og fortsatt aktivere Click Me.

Scattergevinster

Hvis man får 3 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man en gevinst, og symbolet er representert ved pyramiden. 3, 4 eller 5 slike symboler gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med henholdsvis 5, 25 og 100.

Dobling

Hver gang du vinner en gevinst i InCash har du muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med den. Klikk enkelt og greit på Double Up i høyre hjørne etter en gevinst, og du blir tatt med til et nytt skjermbilde hvor du får spille kron eller mynt med vår Inka-venn. Han kaster en mynt og du velger om du tror den vil vise kron eller mynt når den lander. Lykkes du dobles gevinsten, men premien er tapt hvis du velger feil. Du kan spille Double Up flere ganger etter hverandre hvis du ønsker det, slik at du kan mangedoble den opprinnelige gevinsten din.

Bonusspill

Vi aktiverer det integrerte bonusspillet i InCash når vi får tre symboler av ørnen i tilfeldige posisjoner på hjulene. I bonusspillet skal vi hjelpe den mektige Inka-krigeren å åpne hvelvene i det eldgamle gravkammeret, og her kan man virkelig blir rikelig belønnet. Når du velger et gravkammer vil en steindør åpne seg og avsløre hvilken skatt som skjuler seg på innsiden. Der kan man finne enten gevinster eller en gevinstmultiplikator. Du får fortsette å åpne gravkammere helt til du finner det som skjuler ordet ‘Collect’, noe som betyr at bonusspillet er avsluttet og du samler da inn de gevinstene du har vunnet. Er du heldig med multiplikatorer og gevinster kan du vinne store gevinster i dette bonusspillet!

Progressiv jackpot

InCash inneholder også en progressiv jackpot, og denne kan man kun ha muligheten til å vinne hvis man spiller med maks antall kreditter pr. linje. 5 jackpottsymboler sørger for at du vinner den progressive jackpotten! Prøv også den progressive spilleautomaten Mega Fortune!

Oppsummering

Sheriff Gaming fortsetter å gi ut gode spilleautomater og InCash er et godt eksempel på dette. Først og fremst er disse spilleautomatene en ren visuell nytelse, men de inneholder også flere gode funksjoner. Click Me-spillet er velkjent fra tidligere Sheriff Gaming-automater, og det er gledelig at de har tatt med et integrert bonusspill i InCash. Men én ting, Sheriff Gaming: hvor er gratisrundene?

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!