Ikke glem vår iPhone 5S-konkurranse!

iPhone 5s - desember

Julenissen kommer tidlig i år og han har med seg to iPhone 5S til leserne av NorskeSpilleautomater.com!

I hele desember har du muligheten til å kvalifisere deg til trekningen av to iPhone 5S, og det beste av er at det hele er veldig enkelt!

Trekning av første iPhone 5S

Som sagt så er det altså to iPhone 5S som skal trekkes i starten av januar, og vi tar en kjapp gjennomgang av hva som kreves for at du skal kunne kvalifisere deg for én av disse, eller begge to hvis du vil det!

1. Du må like våre Facebook-sider.

2. Sett inn penger hos LeoVegas i desember.

Enkelt? Det var jo akkurat det vi sa! Hvis du allerede er en fan av oss på Facebook er det naturligvis bare et innskudd på LeoVegas som mangler!

Trekning av andre iPhone 5S

1. Abonner på nyhetsbrevet til NorskeSpilleautomater.com – 100% spamfritt!

2. Sett inn penger hos LeoVegas i desember.


Hent 155 free spins

Abonnerer du allerede på nyhetsbrevet vårt er du naturligvis kvalifisert og mangler derfor bare et innskudd hos LeoVegas i desember.

Som du ser så kan det ikke bli enklere enn dette og oppfyller du alle kravene, både ved å like oss på Facebook og abonnere på nyhetsbrevet, samt setter inn penger i desember, er du med i begge trekningene!

200 freespins til nye kunder av LeoVegas

Har du ikke konto hos LeoVegas er dette virkelig lykkedagen din! Når du registrerer en konto og setter inn penger i casinoet vil du faktisk få hele 200 freespins på Starburst, og en bonus på innskuddet ditt på 200% opptil €100. Sett inn €50 og få tilsammen €150 å spille for!

Våre vilkår for deltakelse

Det eneste vi krever av deg er at du er norsk, og heller ikke fjerner din ‘Like’ av oss på Facebook eller avregistrerer deg fra vårt nyhetsbrev. Vinnerne av telefonene vil bli kåret innen 5. januar og kontaktet av oss. Vinneren annonseres med fornavn og bosted både på nettsidene våre og på Facebook.

Karen fra Kautokeino vant i november!

Også i november gav vi i samarbeid med LeoVegas ut en iPhone 5S til en heldig vinner og da var det Karen fra Kautokeino som stakk avgårde med gevinsten. Hun sikret seg dermed en helt suveren julegave og denne gangen kan altså du sikre deg en ordentlig nyttårsgave hvis du blir med i vår konkurranse!

SpillNå-knapp

Vi ønsker deg lykke til!