hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / iGame blir oppkjøpt av Unibet

iGame blir oppkjøpt av Unibet

igame

Spillselskaper ser ut til å ha en strategi om å kjøpe seg inn på markeder der de ikke selv har så sterkt fotfeste, og denne gangen er det giganten Unibet som har kjøpt en storspiller på det Finske markedet. iGame har nemlig hatt Finland som sitt hovedmarked i mange år, og de har lykkes bra med dette.

Unibet derimot har ikke hatt like stor suksess med å erobre vårt naboland i øst som de har hatt her i Norge og Sverige, de ser ut til å ha stått litt på sidelinjen – helt til nå! Kjøpet av iGame posisjonerer de som en av de aller største aktørene i Finland akkurat nå, og med iGames datterselskaper og lokale brands så ser det ut til å bli en spennende tid for de framover.

Det er ikke snakk om småpenger spillgiganten må bla opp for det privateide selskapet iGame og datterselskaper, totalprisen kan nemlig komme opp i totalt 79 millioner euro. Som blir rundt 720 millioner norske kroner med dagens valutakurs – her er det med andre ord noen som kan smile hele veien til banken.

€50 Millioner på forhånd

Som vi sa tidligere så kan den totale prisen for iGame bli hele 79 millioner Euro, men det er hvis de oppnår full «earnout» som det så fint heter. Avhengig av resultatet fram til juni 2016 så kan Unibet måtte betale 29 millioner Euro ekstra, til nå har iGame kostet Unibet 50 millioner Euro.

Trenden i markedet er at de store selskapene kjøper seg inn på spesielt markeder de selv ikke er etablert, som vi har sett tidligere har dette skjedd med en mengde spillselskaper. Dette gir også en trygghet for spillerne – større selskaper gir generelt sett en større trygghet, men også mindre konkurranse i markedet. Så spørsmålet er helt enkelt hvordan det vil se ut om noen år, vil vi spillere fortsatt få gode bonuser og tilbud eller vil det bare eksistere noen få store spillselskaper som på en måte har monopol på å drive spill på nett?

Vi er ikke spåmenn, så vi får helt enkelt ta tiden til hjelp. Uansett hva som skjer så lover vi at NorskeSpilleautomater.com kommer til å jobbe for at spillere skal få best mulig bonustilbud, og kan spille hos trygge og seriøse aktører også i tiden framover.

Hent din velkomstpakke hos iGame nå!

Det kunne ikke vært enklere å hente sin velkomstpakke hos iGame:

1. Register en spillekonto hos iGame og gjør et innskudd.

2. Du får da din velkomstpakke på opptil €250 og 125 freespins!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!