Husk din mulighet til å vinne iPhone 5S!

iPhone 5 banner

Vi har allerede kommet halvveis inn i november og det er på tide for oss å minne deg på om den flotte premien du kan vinne via våre sider!

I samarbeid med LeoVegas feirer vi jula litt på forskudd og lar en av våre lesere vinne den nyeste iPhone-modellen!

Sett inn penger og du er med!

Å delta er nesten altfor enkelt, og det eneste du trenger å gjøre er å sette inn 1000 kroner på din spillekonto hos LeoVegas i november!

Gjør du det er du sikret et lodd i trekningen som gjennomføres den 1. desember 2013.

Som sagt er det en flott iPhone 5S som ligger i potten, og dette er ikke noe småtteri av en telefon. Her er kameraet oppdatert, du har 16 GB lagringsplass og det tøffeste av alt: du kan låse opp telefonen med fingeravtrykket ditt! Stort bedre enn dette kan det vel ikke bli!

Ny kunde? Du får 200 freespins!

Hvis du ikke er kunde, men synes at dette virker som en spennende konkurranse, så har du naturligvis sjansen til å delta. Faktisk er det slik at du da i tillegg til å få være med i konkurransen også får en av bransjens aller råeste velkomstbonuser!

Når du registrerer deg en konto hos LeoVegas har du allerede da sikret deg 20 freespins på Starburst, men når du gjør innskuddet som kreves i denne konkurransen sikrer du deg ytterligere 180 freespins på den samme automaten! I tillegg får du også en innskuddsbonus på 200% opptil €100 – setter du inn €50 får du €100 ekstra å spille for!

Les mer om populære LeoVegas her!