hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Husk 5 free spins på Dallas hos Unibet i dag!

Husk 5 free spins på Dallas hos Unibet i dag!

Dallas ruller atter en gang over tv-skjermene i Norge, og dette har resultert i en aldri så liten Dallas-feber her på berget! Unibet feirer gjensynet med de kjente skikkelsene med 5 free spins!

Hver eneste mandag frem til og med 20. august får du 5 free spins på spilleautomaten Dallas for å feire at JR, Bobby og Sue Ellen på ny er å se på norske tv-skjermer!

5 free spins – hver mandag!
Unibet har lagt opp sin free spin kampanje på spilleautomaten Dallas slik at selskapets kunder får 5 gratisrunder hver mandag frem til og med den. 20 august. Du får dermed en gratis mulighet til å jakte på de velkjente oljemillionene vi har sett så mange ganger på tv opp i gjennom tidene. Kanskje vinner du såpass mye at du stiller i klasse med den velkjente JR fra tv-serien?

Dallas er en spilleautomat som har 5 hjul og kan skilte med wilds, free spins og et bonusspill hvor man skal investere bonusdollar i oljebrønnene for å få gevinst! Du kan lese mer om spilleautomaten Dallas her og prøve den gratis!

Regler
Gratisrundene er kun tilgjengelig på automaten Dallas, og alt du måtte vinne på disse rundene regnes for å være bonuspenger. Dette betyr at gevinster du vinner må omsettes minimum 25 ganger før pengene eventuelt kan tas ut eller overføres til en annen konto. Frem til omsetningskravet er møtt vil derfor eventuelle gevinster fra gratisrundene regnes som bonuspenger.

Opptil €150 i bonus hos Unibet
Hvis du ønsker å benytte deg av disse gratisrundene må du registrere en konto hos Unibet, og hvis du gjør det via våre linker får du en eksklusiv bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150! Dette innebærer at om du setter inn €50 vil du få €150 i bonus og dermed ha totalt €200 å spille for! Slik skal man ønskes velkommen!

Spinn dine 5 gratisrunder på Dallas hos Unibet i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!