hit
        counter
Hjem / Hot City

Hot City

Hot City er definitivt en spilleautomat myntet på det feminine kjønn. Med ikoner som symboliserer en utagerende og festfylt livsstil er det ikke vanskelig å trekke røde tråder til den populære TV-serien Sex og Singelliv. Her er det strawberry daquiri og dyre presanger som står i fokus. Prøv automaten helt gratis nedenfor dersom du tror denne passer for deg!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Selv om en hverdag i konstant sus og dus kanskje ikke tilhører de fleste er det utvilsomt vanskelig å ikke bli inspirert av denne morsomme spilleautomaten. Musikken og ikonene som er benyttet lager en stemning lik den man assosierer med New York kvartetten med den fartfylte hverdagen. Med spennende bonusspill og scatters kan dette bli veien til lykke for mange kvinner der ute som liker spilleautomater.

Bonusspillet åpnes ved å få minimum 3 gavesymboler etter hverandre på samme gevinstlinje. Når man har fått tilgang til det spennende bonusspillet er det bare å begynne å samle skopar i handleposen, og deretter få betalt når du gjør deg ferdig! Bonusspillet fungerer på samme måte som et klassisk lykkehjul, og sørger for en spennende vri på helheten.

Med 25 forskjellige gevinstlinjer er det store muligheter for å treffe kombinasjoner som gir utbetalinger. På den andre siden kan det virke litt uoversiktlig. Derfor er det veldig lurt å prøve seg frem på den gratis versjonen før man satser egne penger. Det eneste symbolet som ikke avhenger av spesifikk plassering er scatters. Scatters er representert av en brudebil og man må oppnå minimum tre for å utløse free spins. Med 5 scatters på skjermen får man 30 free spins som er maskinens maksimum. I tillegg vinner man også en sum penger fra 2 scatters og oppover.

Wild ikonene er symbolisert av et par som er på en romantisk date. Alle wild symboler fungerer som erstattere for andre symboler og sørger dermed ofte for store gevinster. Ellers kan det også være lurt å ta en kikk på automatens paytable for å forstå mer nøyaktig hvilke kombinasjoner som faktisk gir utbetaling. Dersom du liker design og oppbyggingen av spilleautomaten anbefaler vi også å ta en kikk på de andre spilleautomatene som er levert av Net Entertainment samt stikker innom Jackpot 6000.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!