hit
        counter
Hjem / Horror Show

Horror Show

Mann deg opp til litt grøss og gru i denne Frankenstein inspirerte spilleautomaten fra spillutvikleren Playtech. Denne videoautomaten har mye å by på og hvis du bare tør å snurre hjulene kan de rareste ting skje. Sjekk ut hvordan spillet virker i vår gratisutgave her på siden og sannsynligvis har du noen timer med ekte spenning foran deg.

Horror Show er som navnet tilsier en skummel spilleautomat som byr på en ekstra dose spenning. Flotte gevinster kombineres med grøss og gru i ekte Frankenstein stil og her får du en Playtech automat som er spekket med god funksjonalitet. Litt tekno-inspirert er automaten også, men absolutt en morsom spilleautomat som det er verdt å teste noen spinn på. Du vet aldri når bonusrunden starter og kanskje blir det både en skummel og profitabel opplevelse.

Standardoppsettet som brukes i mange av de nyere Playtech slotmaskinene ser vi også i Horrow Show automaten. Spillet har 20 linjer og gir dermed mange muligheter til å finne kombinasjoner med de ulike gevinstsymbolene. I tillegg til både freespins og erstatningsfigurer har Horrow Show også to forskjellige bonus feature spill. Begge er litt djevelske og begge spillene kan gi deg en skremmende god toppgevinst.

Er du riktig heldig når du finner veien inn i feature spillet så sitter du igjen men en gevinst på linjeinnsatsen din ganget med 10.000. Dette skjer nok ikke hver gang du kommer til bonusrunden, men når det først skjer er det jammen meg moro.

I den ene bonusrunden så møter du en zombie og skal velge ut farger til forskjellige spillkort. Settingen er selvfølgelig ekstra skummel, med fullmåne, kråker og omtrent det du kan komme på av skumle symboler.

Den andre bonusruden byr deg med på et lykkehjulspill som foregår på kirkegården der selveste djevelen himself hjelper deg med å snurre hjulet. Skummelt eller ei, her er det ihvertfall meget gode premier som kan ligge på lur og forhåpentligvis spiller du for ekte penger når bonusrunden starter.

Skal jeg komme med en kommentar til spillet generelt og lyd/grafikk så ender jeg nok på et terningkast fem. En spilleautomat med god grafikk, helt ok lyder, men masse spenning – både via gevinstmulighetene men også spillet generelt.

Sørg for at du gjør deg kjent med hvordan utbetalingene er organisert ved å åpne opp betalingsplanen i spillet. Det blir mere spenning i automaten når du kjenner til hva de forskjellige figurene tilsvarer i kroner og øre.

Faller denne typen spilleautomater i smak så har vi også flere skumle automater her på siden. Et av dem er Devils Delight som er en meget populær Net Entertainment slotmaskin og et annet Frankenstein-inspirert spill er The Ghouls, en videoslot fra Betsoft Gaming.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!