hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Hent dine freespins hos NorskeAutomater.com!

Hent dine freespins hos NorskeAutomater.com!

southpark-freespins-top

 

Helgen er snart over, men fortvil ikke. NorskeAutomater sørger for at du får litt ekstra spenning på slutten av uken. De gir nemlig alle spillere som har gjort innskudd i løpet av de siste 30 dagene 10 freespins hver søndag. Oppfyller du kravene så kan du logge inn på din spillekonto, åpne spillet South Park og benytte dine freespins.

Dersom du ikke har åpnet en spillekonto enda har vi gode nyheter til deg. Du vil få 25 freespins på Starburst umiddelbart etter å ha åpnet en konto. Det er ikke krav til innskudd for å få disse.

Når du gjør ditt første innskudd vil du få 100% opp til 2000 kr i bonus! Bonusen blir kreditert automatisk så alt du trenger å gjøre er å gjennomføre et vellykket innskudd. Du vil da også kvalifisere for freespins hver søndag i 30 dager fremover.

Dine freespins vil du i dag finne på den helsprø spilleautomaten South Park. Dette spillet er så proppfullt med underholdning og overraskelser at du ikke vil oppleve et eneste kjedelig sekund.

Totalt 7 forskjellige bonusfunksjoner fordelt på 4 bonusspill og 3 wild-bonuser gir deg uante muligheter til å cashe inn store gevinster.

Automaten spilles over 5 hjul og 25 linjer, og den maksimale utbetalingen er på svimlende 1.250.000 mynter. Man har dermed sjansen til å gjøre det helt store i denne automaten hvis symbolene spinner din vei.

Det er ingen grunn til å vente! Registrer en konto hos NorskeAutomater.com, gjør et innskudd og du er kvalifisert for freespins de neste fire søndagene!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!