hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Heldig nordmann vant over 1.6 millioner kr!

Heldig nordmann vant over 1.6 millioner kr!

En heldig nordmann logget på hos Casumo – han hadde nemlig åpnet en konto via NorskeSpilleautomater, og ville prøve bonustilbudet sitt. Når han logget av hadde han over €200,000 på kontoen sin.

Hva han gjorde når han logget av er uvisst, men det kan tenkes at han åpnet en boks lettøl og skjærte opp noen gulerotbiter og koste seg skikkelig resten av kvelden. Nå fikk han jo endelig råd til å betale ned huslånet, kjøpe en Vespa og kjøre verden rundt! Nei, fra spøk til alvor – vi vet ikke hva han skal gjøre med pengene. Det eneste som er sikkert er at det endrer livet hans for alltid, og han har frihet til å gjøre nesten hva han vil. Alt pågrunn av noen spinn på Gonzo`s Quest, og det beste av alt er at neste gang dette skjer så kan det være deg!

Det fine hos Casumo er at du selv kan velge din egen innskuddsbonus – så det vår heldige leser gjorde var at han registrerte en konto ved å klikke på banneret til høyre og ta en stor innskuddsbonus. Etterpå fant han sin favorittautomat Gonzo`s Quest, spann i vei og vant over 1.6 millioner kroner – det høres lett ut ikke sant?

Velg din bonus hos Casumo nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!