hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Heit Egyptisk Turnering hos Mr Green!

Heit Egyptisk Turnering hos Mr Green!

Det går rykter om at Mr Green er på besøk på Malta og at han der sliter maksimalt med varmen som legger seg som et varmt pledd langs Middelhavets bredder! I den forbindelsen arrangerer Mr Green et aldri så lite badeparty ved Nilsens bredder i Egypt, og når man først befinner seg i Egypt – hvorfor ikke avholde en heit Egyptisk turnering?

Det er nettopp det som skal skje – turneringen begynte allerede i går kl. 16.00, men du har hele dagen på deg til å delta. Turneringen avsluttes ikke før kl. 23.00 i kveld, fredag 12. august. Selv om du har gått glipp av noen timer med spiller er sjansene dine for å stikke av med førstepremien fortsatt like god!

Det eneste du trenger å gjøre er å spille på en av de spilleautomaten som er listet opp under her! Spill 20 spinn og du er automatisk med i konkurransen! Dine turneringspoeng er basert på dine 20 beste spillerunder, så det er mer en tid nok for deg til å klinke til og vinne førstepremien i denne hete Egyptiske turneringen!

Spilleautomatene som er gyldig i denne turneringen er:
Egyptian Heroes
Relic Raider
Secret Of Horus
Spesielt ber vi deg legge merke til det nye egyptisk-inspirerte spillet Egyptian Heroes, men både Relic Raiders og Secrets of Horus er spilleautomater som befinner seg på absolutt høyeste hylle!

Det vil være en fortløpende oppdatering over hver som deltar og hver som leder, og dine poeng og de ledende spillerne vil hele tiden vises øverst til venstre – presis som en resultatliste.

Premiepotten er superbra og premiepengene fordeles på følgende måte:
1. Pris: 15 000 NOK
2. Pris: 8 000 NOK
3. Pris: 5 000 NOK

Logg inn på Mr Green og delta i den heite Egyptiske turneringen nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!