Har du prøvd Arcader?

Arcader LeoVegas

Thunderkick har kommet med en ny og glitrende spilleautomat som går under navnet Arcader – klikk på linken for å prøve det gratis hos oss!

Automaten holder et meget høyt nivå og har flere gode funksjoner som sammen med strålende grafikk og musikk gjør dette til et ypperlig spill! Du kan blant annet spille denne automaten med ekte penger hos LeoVegas, og der får du en suveren bonus: det er bare å klikke på banneret i toppen!

Meget godt spill

Thunderkick har allerede etablert seg som en meget sterk utvikler av casinospill og i portefølje deres finner man knapt en eneste dårlig tittel. Dette er naturligvis et kvalitetstegn, men gjorde samtidig slik at vi hadde store forventninger til Arcader når det ble sluppet. Vi ble ikke skuffet!

Spillet ser fantastisk bra ut og har en tiltenkt 16-bitsgrafikk som er pakket inn i et moderne utseende. Det hele ser rett og slett lekkert ut og kombinert med de medfølgende funksjonene er dette rett og slett en spilleautomat i toppklassen.

Her kan vi vinne freespins med store multiplikatorer og wilds på alle de midterste hjulene, og da sier det seg selv at det kan bli riktig så hett!

Vi har også et spennende bonusspill hvor vi får velge mellom symboler som vises på hjulene, og her får vi fortsette å velge helt til vi finner stopp-symbolet. Jo flere symboler vi finner jo høyere blir utbetalingene. Et spennende spill som også har multiplikatorverdier tilgjengelig hvis man får tilstrekkelig mange bonussymboler.

Gratispenger og 200 freespins hos LeoVegas

LeoVegas ønsker å gi deg den beste mulige starten når du skal spille hos dem, og det betyr at de tilbyr deg hele 200 freespins og 200% opptil 50 euro i bonus!

Først får du 20 freespins uten krav om innskudd og dette er runder som kan spilles på Starburst. Når du deretter gjør ditt første innskudd sikrer du deg en bonus på 200% opptil 50 euro, og dette betyr at du ved å sette inn 25 euro får tilsammen 75 euro å spille for. I tillegg til dette utløser innskuddet ditt ytterligere 180 freespins på automaten Starburst!

Åpne konto knapp