hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Har du prøv spillene fra Quickspin?

Har du prøv spillene fra Quickspin?

Quickspin har imponert oss stort med sine mange fantastiske spilleautomater – og spesielt de som er basert på de kjente eventyrene fra Brødrene Grimm!

Det er rett ut sagt vanskelig å lage virkelig gode spilleautomater, men Quickspin har klart å knekke koden og slipper den ene gode spilleautomaten etter den andre.

Big Bad Wolf og Goldilocks

Som sagt har Quickspin basert flere av sine automatutgivelser på kjente eventyr og blant disse er den splitter nye automaten Big Bad Wolf som er basert på eventyret om den store, stygge ulven og hans utrettelige jakt på de tre små grisene. Spill Quickspin hos Betsafe – få bonus på 1500 kroner!

I Big Bad Wolf får man Swooping Reels som blåser symboler i vinnende gevinster bort fra hjulene og gjør plass til nye, slik at man får flere vinnersjanser på det samme spinnet. I tillegg får man på den 2., 4., og 6. etterfølgende gevinstene ett nytt wildsymbol, slik at man kan oppleve å spille med tilsammen 4 forskjellige wilds på hjulene. Vi får også spille free spins med et eget inkludert bonusspill hvor det er om å gjøre å samle månesymboler og blåse ned husene til grisene, og dermed få belønning for dette.

Les om Big Bad Wolf her og spill gratis!

Goldilocks er en annen av spilleautomatene fra Quickspin og denne har tatt utgangpunkt i eventyret om Gullhår og de tre bjørnene. Her får vi spennende funksjoner som multiplikator wilds som kan gi oss gevinster som bli multiplisert med enten 2, 3 eller 4. Vi får også free spins med en herlig bonusfunksjon som gir oss ekstra wilds. Vi skal samle inn symboler av Gullhår for å gjøre hele bjørnefamilien om til wilds, noe som betyr at vi med full klaff kan oppleve å spille med fire wilds samtidig – og da blir gevinstene store, nesten helt garantert.

Husk også Rapunzel’s Tower

Det er definitivt også verdt å nevne automaten Rapunzel’s Tower som om handler den velkjente og vakre jenta Rapunzel som er fanget i tårnet. Her får man bonuswilds som holder sin posisjon på hjulene og fyrer løs gratisrunder helt til man vinner en gevinst, og i free spins-spillet er det om å gjøre å berge Rapunzel ved å klatre opp i tårnet ved hjelp av det lange håret hennes. Man klatrer oppover i håret hennes når man får bonus wilds på hjulene.

Du spiller Quickspin-spill hos Betsafe – 1500 kroner bonus!

Hos Betsafe kan du spille disse fantastiske spilleautomatene, og hvis du registrerer deg via våre sider får du en eksklusiv bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner og hele 50 free spins på Jackpot 6000!

Setter du inn 500 kroner kan du spille for tilsammen 2000 kroner – kanskje kan Quickspin automatene være noe å teste ut!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!