hit
        counter
Hjem / Hamilton

Hamilton

Nå kan du kjempe side om side med svenskenes nasjonal-ikon og actionhelt, Carl Hamilton i spilleautomaten Hamilton fra Betsoft Gaming! Automaten er produsert spesielt med tanke på at filmen Hamilton – I Nasjonens Interesse skal lanseres i 2012!

Dette spillet er ikke tilgjengelig lenger.

Hamilton er en spilleautomat som har 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og av funksjoner på denne automaten finner vi wildsymbol, scattersymbol og gratisrunder samt et bonusspill! Prøv automaten helt gratis her på siden eller opplev ordentlig action ved å spille med ekte penger hos MrGreen Casino!

Innsats

På spilleautomaten Hamilton kan man spille med en myntverdi som går fra 0.02 til 0.50 og med alt fra 1-5 mynter pr. innsatslinje. Med maks 125 mynter i potten og med en myntverdi på 0.50 blir den høyeste innsatsen pr. spinn på 62,5 kreditter.

Wildsymbol

Wildsymbolet er tydelig merket ‘Wild’ og er et symbol som fungerer som en erstatter for alle andre symboler med unntak av scattersymbolet og bonussymbolet. At det er en erstatter innebærer at symbolet kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler og danne kombinasjoner med disse.

Scattersymboler

Scattersymbolet i Hamilton er tydelig merket ‘Scatter’ og er et symbol som ikke trenger å være en del av en gevinstlinje for å gi utbetaling. 2 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetaling i form av pengegevinster, og hvis man får 3 eller flere vinner man i tillegg gratisrunder.

Scattergevinster

2 scattere gir en gevinst lik den totale innsatsen multiplisert med 2.
3 scattere gir en gevinst lik den totale innsatsen multiplisert med 4 og 10 gratisrunder.
4 scattere gir en gevinst lik den totale innsatsen multiplisert med 25 og 10 gratisrunder.
5 scattere gir en gevinst lik den totale innsatsen multiplisert med 100 og 10 gratisrunder.

I gratisrundene blir alle gevinstene man vinner multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen, med unntak av om man vinner nye gratisrunder eller beløp vunnet med bonuser.

Bonusspill

Bonussymbolet er merket ‘Bonus’ og 3 eller flere slike symboler på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet. I bonusspillet skal spilleren sammen med Hamilton forsøke å få tak i terroristenes bortgjemte raketter, og dette gjør man med å klikke på de stedene i verden hvor man tror at våpnene ligger skjult. Hvis spilleren lykkes med sine gjetninger vinner han en bonusgevinst samt en mulighet til å fortsette. Gjetter man feil legges bonusgevinstene til spillesaldoen og man returneres til normal spillmodus.

Oppsummering

Hamilton er en spilleautomat som er spekket med action og eventyr, og automaten har inkluderte sekvenser fra spillefilmen, noe som gjør at man sitter igjen med en autentisk og levende følelse! Her finner vi også wilds og gratisrunder og et spennende bonusspill som kan gi gode utbetalinger! Hvis du elsker bonusspill så bør du ta en titt på den morsomme videoautomaten Lost.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!