hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Guns ‘n Roses blir spilleautomat!

Guns ‘n Roses blir spilleautomat!

Du hørte riktig! Det legendariske amerikanske rockebandet skal bli spilleautomat-underholdning og naturligvis er det svenske Net Entertainment som skal produsere denne automaten som en hel spillverden venter på i spenning!

Automaten, som er ventet lansert i slutten av året, vil etter all sannsynlighet bli en stor suksess blant alle de spillerne som har et forhold til dette bandet, og vi tipper at det ikke er så rent få det er snakk om.

Lite info foreløpig

Nyheten om denne store lisensutgivelsen ble gjort kjent under iGaming-konferansen i London i starten av året, og det er vanlig at NetEnt bruker å slippe en stor spillnyhet der. Foreløpig vet man lite om hvilke funksjoner spilleautomaten Guns ‘n Roses vil kunne tilby oss, men vi har vel en mistanke om at frontfigur Axl Rose vil få en sentral rolle.

Guns 'n Roses spilleautomat

Selv om bandet fortsatt eksisterer tipper vi at det er suksesscrewet fra de store platene på 80- og 90-tallet som vil være sentrale, og kanskje får vi et lite gjensyn med Slash, Duff McKagan og Izzy Stradlin også? Det blir naturligvis bare spekulasjoner, men vi gleder oss uansett til å få muligheten til å prøve spilleautomaten med noen saftige og velkjente strofer fra bandets velmaktsdager i bakgrunnen.

Flere lisensautomater

Automater som dette, som er basert på filmer, bøker, band etc., kalles for lisensautomater, eller ‘branded slots’ på engelsk. Dette har Net Entertainment hatt stor suksess med tidligere og her kan vi trekke fram velkjente titler som Frankenstein, Scarface og den kommende automaten Dracula! Dracula skal forøvrig lanseres om en snau måned i flere NetEnt-casinoer over hele verden.

Alle disse utgivelsene har én fellesnevner: Universal. Lisenssamarbeidet til NetEnt foregår sammen med Universal (både film- og plateselskap) og det betyr at vi kan få musikk fra Apetite For Destruction (forhåpentligvis), Use Your Illusion 1 + 2, Lies og kanskje enda flere – i hvert fall hvis vi tar utgangspunkt i videoen i toppen av artikkelen.

Uansett hvilken vri Net Entertainment velger å gjøre med denne automaten er det ingen tvil om at vi gleder oss stort til å ta fatt på spillingen!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!