hit
        counter
Hjem / Gumball 3000

Gumball 3000

Gumball 3000 er Betsafes helt egen og eksklusive spilleautomat som er utviklet av Play’n Go – og for en fartsfylt og herlig opplevelse det er å spille på denne automaten! Her er det raske og barske biler, damer, eksos, kappløp og ikke minst penger det handler om! Vi loser deg gjennom resten av Gumball 3000 som du spiller eksklusivt hos Betsafe!

100x720-betsafe-banner-2012

Betsafe og det vanvittige bilracet Gumball 3000 hører på mange måter sammen, og selskapet har i flere år arrangert konkurranser hvor man kan vinne seg et sete i dette heseblesende billøpet! Da var det selvsagt helt på sin plass at Betsafe fikk Play’n Go til å utvikle dem sin egen og eksklusive Gumball 3000 spilleautomat, og det er den du er i ferd med å spille på nå! Videre i artikkelen skal vi belyse de ulike funksjonene til denne spilleautomaten.

Oppsett
Når det gjelder oppsettet til Gumball 3000 så er det en spilleautomat med 5 hjul og 3 rader, samt 15 gevinstlinjer man kan vinne gevinster langs. Man kan sette opptil 5 mynter på hver linje, og justere myntverdien fra 0.01 til 1.00. Dette betyr at den høyeste innsatsen på denne spilleautomaten blir 75 kreditter.

Automaten har flere spesialfunksjoner, og den første vi ser på er jokeren. Jokeren er Gumball 3000-logoen og dette symbolet kan være en del av alle kombinasjoner bestående av vanlige symboler. Det vil si at 3 like symboler + joker vil gi et utbetaling tilsvarende 4 like symboler. Det eneste symbolet jokeren ikke kan erstatte er scattersymbolet. Jokeren vises stablet på hjulene, og det vil si at hele eller deler av hjulet vil være dekket av jokere.

Man har også muligheten til å vinne opptil 15 free spins i Gumball 3000. I gratisrundene vil hele det 1. og 5. hjulet være dekket av wilds, og dermed øke muligheten for å vinne digre gevinster!

En siste bonusfunksjon er at man har sjansen til å gamble de gevinstene man vinner. Etter en gevinst kan man velge mellom å samle inn gevinsten eller å gamble den. Velger man å gamble blir man tatt med til et nytt skjermbilde hvor man kan satse gevinsten på én av to måter. Den første måten er at man kan gjette på hvilken farge det er på spillekortet som ligger med bildesiden ned. Gjetter man riktig her dobles gevinsten. Den andre måten er at man kan gjette hvilken sort kort det er som ligger med bildesiden ned – altså kløver, hjerter, ruter eller spar. Gjetter man riktig her blir gevinsten multiplisert med fire. Gjetter man feil er selvsagt gevinsten tapt.

Vil du spille Gumball 3000 så må du stikke innom Betsafe !Registrer deg og få en bonus på 300% opptil 1500 kroner og 50 free spins på Jackpot 6000!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!