hit
        counter
Hjem / Green Lantern

Green Lantern

Nå kan du følge Green Lantern i spilleautomat-form, og utkjempe den store duellen mellom denne klassiske superhelten og den onde Sinestro! Vi kan bare håpe at Green Lanterns ring er sterk nok…

Denne automaten er ikke tilgjengelig lenger.

Green Lantern er en spilleautomat fra Cryptologic basert på tegneserien fra DC Comics, og her får vi en automat som har 5 hjul, 4 rader og 50 gevinstlinjer. Green Lantern innehar funksjoner som wilds, scatter, Bonus Bet, Lantern Free Games og bonusspillet Ring Feature! Vi her flere tegneserieautomater her.

Innsats og Bonus Bet

I DC Comics-automatene fra Cryptologic kan man satse utrolig stort, og i Green Lantern strekker innsatsen seg fra 0.01 til 20 kreditter pr. gevinstlinje! Den maksimale innsatsen pr. spinn blir derfor på 1000 kreditter, og hvis man i tilleggspiller med Bonus Bet aktivert blir innsatsen på 1200 kreditter!

Spiller man med Bonus Bet er alle linjene aktive + at man spiller med 10 ekstra mynter i innsats. Innsatsen blir derfor 50 linjer x innsats + 10 mynter x innsats. Satser man maks bli det derfor 50 x 20 kreditter + 10 x 20 kreditter = 1200 kreditter!

Bonus Bet må i tillegg være aktiv hvis man skal kunne nå bonusspillet Ring Feature.

Wild

Wildsymbolet i Green Lantern er symbolet av Green Lantern selv. Symbolet fungerer som en joker, og kan dermed erstatte symboler som mangler i en kombinasjon. Wildsymbolet vises bare på hjul 2 og 4 i denne automaten, men opptrer gjerne stablet – dvs. flere wilds på samme hjul. Gevinster man vinner hvor wildsymbolet er en del av den vinnende kombinasjonen dobles i forhold til utbetalingstabellen.

Scatter

Scattersymbolet i Green Lantern er representert av Green Lantern-ringen. At det er en scatter betyr at det utbetaler uavhengig om det opptrer langs gevinstlinjer eller ikke. Hvis man får 2, 3, 4 eller 5 scattere hvor som helst på hjulene vinner man en gevinst som tilsvarer innsatsen multiplisert med 2, 4, 15 eller 100! Hvis man spiller med Bonus Bet vil scattergevinstene bli multiplisert med 50 og deretter med linjeinnsatsen.

Lantern Free Games

Hvis man får wildsymbolet både på hjul 2 og 4, samtidig som Battery-symbolet vises på hjul 3 vinner man 24 gratisrunder på automaten! Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon i gratisrundene blir gevinsten multiplisert med 4 i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen! For hvert Battery-symbol som kommer til syne under gratisrundene vil en ekstra wild vises på hjul 2 og 4 for resten av rundene.

Ring Feature

Bonusspillet Ring Feature starter når man får 3 eller flere bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. I dette bonusspillet skal Green Lantern måle krefter med Sinestro. En kamp mellom Ringene følger og de to energistrålene klasker sammen på skjermen! Hvis Green Lantern ikke klarer å slå Sinestro får man en utbetaling basert på hvor langt ringstrålen kom, men hvis man beseirer Sinestro kan man vinne opptil 100 ganger innsatsen!

Oppsummering av Green Lantern

Spilleautomaten Green Lantern er en spilleautomat som har alt: wilds, scattere, free spins og et heftig bonusspill, og alt dette gjør Green Lantern til et utrolig bra valg om man vil spille på en automat! Havner du i gratisrundene med maksimal innsats kan du oppleve noen vanvittige utbetalinger! Finn flere superhelterautomater her.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!