Gratisrunder i 3 dager hos Betsafe

Hos Betsafe er selskapets mest populære spill hver måned merket med en «Hot»-logo. Denne måneden flesker imidlertid Betsafe til og lar deg prøve disse spillene gratis! Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn på din spillekonto på Casino Red hos Betsafe. Der vil du finne 5 gratisrunder 3 dager på rad! I løpet av disse tre dagene vil du da totalt få 15 gratisrunder på 3 av Betsafes spennende video spilleautomater.

I dag mottar du 5 gratisrunder på Piggy Riches, mens når du logger deg inn på fredagen vil du finne 5 gratis runder på Blood Suckers. Lørdagen er det duket for ytterligere 5 gratisrunder, denne gangen på Excalibur. Logg deg inn på kontoen i dag, i morgen og på lørdag for å motta disse flotte gratisrundene. Etter at du har logget deg inn går du inn på dagen spill, og deretter er det bare å fyre løs dine gratisrunder. Alt du vinner er ditt!

Regler

Gratisrundene må hentes og omsettes før kl. 23.59 CET lørdag 8. januar, og dette tilbudet gjelder bare for Betsafes norske kunder. Det minste omsetningskravet for bonusbeløpet er 25x. Omsetningskravet kan ikke oppfylles med spill på Roulette, Black Jack, Craps, videopoker spill og Baccarat. Som kan kun bonusen mottas èn gang pr. person/konto, familie, adresse, bankkort, IP etc. Forøvrig er det lurt å ha det som en tommelfingerregel å sette seg inn i bonuskampanjenes krav og betingelser.

Piggy Riches, Blood Suckers og Excalibur er alle svært populære video spilleautomater hos Betsafe og selskapet er med sine over 450.000 kunder fra over 100 land en av verdens ledende tilbydere av nettbaserte spill- og underholdningsprodukter. Med et slikt omfattende og solid produktutvalg er Betsafe det naturlige stoppestedet for spilleglade mennesker over hele verden!

Kos deg glugg i hjel med gratisrunder hos Betsafe tre dager til ende!