Gratisrundehelg hos Betsafe og Betsson!

Ingenting er vel bedre enn å gå inn i helgen med gratisrunder på noen av de beste automatene vi kan vinne der ute! Både Betsafe og Betsson kan i løpet av helgen tilby sine kunder gratisrunder på flere av de populære spilleautomatene de har i sine utvalg, og du får oversikten her på NorskeSpilleautomater.com!

Gratisrunder hos Betsafe!
Hos Betsafe kan du på lørdag og søndag stikke avgårde med totalt 10 gratisrunder – 5 for hver av dagene. På lørdag kan du delta i den klassiske historien om Jack og bønnestengelen, og få 5 gratisrunder på den herlige video spilleautomaten Jack and the Beanstalk. Kanskje er du så heldig at du får oppleve gratisrunde-og wildfunksjonen Walking Wilds?

Søndagen logger du deg på nytt inn på din spillekonto hos Betsafe og finner frem til video spilleautomaten Fruit Shop. Der venter det deg 5 gratisrunder og du får kanskje sjansen til å oppleve den generøse gratisrundeordningen, som gir gratisspinn når man vinner helt vanlige gevinster!

Prøv Jack and the Beanstalk og Fruit Shop gratis her på våre sider!

Vi minner om at vi hos NorskeSpilleautomater.com i samarbeid med Betsafe kan tilby våre lesere en eksklusiv casinobonus på 300% opptil €150. Dette er en bonus for nye kunder og gjelder for det første innskuddet man gjør, og kun hvis man registrerer seg via våre linker. Sett inn €50 og få €150 i bonus, og totalt €200 å spille for!

Gratisrunder hos Betsson
Betsson skal såvisst ikke være noe dårligere og tilbyr sine kunder gratisrunder på flere jackpottspill denne helgen! På lørdag får du 5 gratisrunder på den norrøne video spilleautomaten Hall of Gods, og vi nevner i forbifarten av jackpotten på denne automaten nå er oppe i godt over 65 milioner kroner! Kanskje er dette din lykkedag?

Søndagen kan du forsøke å vinne jackpotten på Tiki Wonders, og også da er det 5 gratisrunder som står klar og venter på deg. Jackpotten på Tiki Wonders er oppe i over 1,2 millioner kroner, noe som slettes ikke er verst for en søndag!

Test ut både Hall of Gods og Tiki Wonders gratis her på NorskeSpilleautomater.com!

Vi har selvsagt en god avtale å tilby deg som ønsker å bli kunde hos Betsson også, og i samarbeid med selskapet kan vi gi deg en bonus på ditt aller første innskudd på 200% opp til 1500 kroner! Dette betyr at om du setter inn 500 kroner vil du ha 1500 kroner å spille for! Som om ikke det var nok så vil du i tillegg få 100 kroner helt gratis på din spillekonto! Alt dette er ditt hvis du registerer deg via våre linker til Betsson. Bruk bonuskoden NSPILL i kampanjekodefeltet under du skal registrere deg.