hit
        counter
Hjem / Gold Rush

Gold Rush

Bli med i jakten på gevinster og grav etter gull i spilleautomaten Gold Rush. Denne klassiske spilleautomaten er en typisk enarmet banditt, slik mange er vant til fra spillebuler rundt om i verden. Rett nedenfor kan du teste ut spillet i en gratis demoversjon slik at du kan bli kjent med automaten før du går videre til en av våre utvalgte casinoer og spiller om ekte gevinster.

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Man ser raskt at Gold Rush er en veldig enkel spilleautomat uten mye krimskrams og avanserte funksjoner. Dette er en ganske rett fram spilleautomat og for å fjerne all tvil har den kun en eneste utbetalingslinje. Enkel eller ikke, Gold Rush kan faktisk gi deg meget god betaling i forhold til den beskjedne innsatsen som kreves av dette spillet.

Høyeste innsats for hver runde er €0.60, noe som ligger langt unner det de fleste spilleautomater lar deg satse. Alikevel har Gold Rush en progressiv jackpot som stadig bygger seg høyere, og skulle du være heldig å stikke av med toppgevinsten kan du sikre deg en utbetaling på flere hundre tusen Norske kroner.

For å vinne den progressive jackpotten trenger du å få tre gold-symboler som alle lander på det markerte gevinstlinjen. Det bør også nevnes at man må spille med maskimal innsats for å ha muligheten til å ta med seg denne premien. Gold-symbolet er også det eneste som kan gi deg gevinst uten å lande på linjen.

Skulle du ende opp med tre synlige gullsymboler i vinduet, får du en premie selv om de ikke havner på rett linje etter hverandre. Andre symboler som er med i spillet er de klassiske kirsebærsymbolene, røde syvere, bars og selvfølgelig en typisk gullgravervogn full av mynter. Denne vognen gir gevinst ved bare et synlig symbol dersom den lander lengst til høyre på gevinstlinjen. Utvikleren av automaten er Svenske NetEnt!

Mye mer er det ikke å si om denne automaten. Trykk på spinn knappen og lek deg litt med den, så finner du raskt ut om dette er en maskin du vil prøve deg på for ekte penger. Du kan uansett komme tilbake til denne siden så ofte du måtte ønske og spille den gratis. Fra start er gratisversjonen av Gold Rush ladet opp med €5000 i lekemynter og det burde holde for noen timers billig underholdning. Sjekk også ut Mega Fortune her!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!