hit
        counter
Hjem / Gold Raider

Gold Raider

I spilleautomaten Gold Raider – Finding The Throne of Skulls, møter vi den beryktede skatterjegeren som går under navnet The Gold Raider. Følg ham i hans jakt på den store skatten med ekte penger hos ComeOn Casino, eller gratis her hos oss!

Denne automaten er ikke lenger tilgjengelig på markedet.

Gold Raider er en ny 3D-automat fra leverandørene i Sheriff Gaming, og selskapet er nå virkelig på tur til å etablere seg i markedet med tyngde. Som nevnt skal vi i denne automaten på skattejakt med The Gold Raider, etter at han på spektakulært vis har klart å flykte fra sitt fangested i den asiatiske jungelen. På vill flukt gjennom jungelen har han vaktene halsende like bak, og her er det bare å holde seg ett steg i forkant. Pass imidlertid på skumle feller og andre farer som lurer i jungelen. Klarer den erfarne skattejegeren å finne det skjulte skattekammeret og få tak i The Throne of Skulls før det er for sent? Som du skjønner så venter det en håndfull action i denne automaten, og vi skal lose deg trygt gjennom det du trenger å vite!

Vi kaster oss over det tekniske først og ser at automaten har et klassisk oppsett med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Når det kommer til innsats har man muligheten til å satse fra 1-5 mynter pr. linje og sette en verdi på myntene som går fra 0.01 til 5.00, noe som gir en maksimal innsats på ett enkelt spinn på knallharde 500 kreditter! Foruten dette så må vi kommentere at grafikken som omgir hjulene og hjulene selv er virkelig lekre!

Nå har vi tenkt å se litt nærmere på hvilke funksjoner Gold Raider har å tilby oss, og da starter vi med å nevne at vi finner et wildsymbol på automaten. Wildsymbolet er et symbol som fungerer som en joker og kan dermed inngå i kombinasjoner sammen med andre utvalgte symboler. Wildsymbolet i Gold Raider er spesielt i den forstand at om det kommer til syne på hjul 3 så vil det spre seg til alle de andre symbolene på dette hjulet, og hjul 3 vil derfor ha 3 wilds. Dette betyr selvsagt at gevinstmulighetene blir mye større da. Når man får et slikt wildhjul får man også en bonusrunde på det samme spinnet! Først spinner man bonusspinnet før wildsymbolet deretter sprer seg utover hjulet.

Når vi beveger oss videre i automaten finner vi en funksjon som heter Click Me-spillet. Hvis man får 3 eller flere Click Me-symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter Click Me-funksjonen. Når denne funksjonen trer i kraft skal man bare klikke på Click Me-symbolene og samle inn gevinster. Man får fortsette å velge helt til man treffer et symbol som sier ‘Collect’. Gevinstene legges da sammen og tilgodeskrives spillesaldoen.

I Gold Raider finner vi også noe som kalles for Extra Cash Bonus, og når man får 3 Extra Cash symbolet (lærvesken) i en tilfeldig posisjon på hjulene 2, 3 og 4 vinner man ekstra cash! Spørsmålet er bare hvor mye penger det blir? Det kan bli lite, men det kan også bli mye – uansett så er det ekstra og gratis penger! Extra Cash gevinsten vil automatisk bli multiplisert med det antallet aktive gevinstlinjer du spilte med da du vant gevinsten!

Wheel of Fortune er enda en bonusfunksjon i Gold Raider, og hvis Spin-symbolet kommer til syne i den midterste posisjonen på hjul 5 får man snurre lykkehjulet, eller Wheel of Fortune, en gang. Gevinsten man vinner blir multiplisert med antallet aktive gevinstlinjer og linjeinnsatsen!

Selvsagt får vi et skikkelig bonusspill inkludert i Gold Raider, og hvis man får 3-5 bonussymbolet (hodeskallen) spredt tilfeldig utover hjulene vinner man 8-25 freespins som kjører automatisk i bonusspillet. Bonusspillet starter ved inngangen til det skjulte skattekammeret hvor en vakt holder pistolen sin rettet mot Gold Raider. Du skal entre denne graven og se på mens hjulene spinner for å avsløre sine hemmeligheter. Her snakker vi om alt fra gyldne statuer og høye belønninger til farlige feller som kan bety slutten for Gold Raider og fangevokteren! Mens bonusspillet surrer og går er det de samme linjene som er aktive i bonusspillet som i den runden hvor bonusspillet ble utløst. I tillegg kan du i bonusrunden få ytterligere 8-25 gratisrunder hvis du får 3-5 symboler av skattejegeren i en tilfeldig posisjon på hjulene. Hvis du er heldig kan det bli riktig så mange freespins!

Som du kan se av denne gjennomgangen så er spilleautomaten Gold Raider fra Sheriff Gaming proppfull av gevinstgivende funksjoner, så hvorfor ikke stikke en tur innom ComeOn og prøve automaten der med ekte penger! Du får en god bonus på 200% opptil 2000 kroner hvis du registrerer en konto gjennom våre sider! Husk også automaten Gold Rush hvis du er av den gull-likende typen!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!