Gode gevinstdager på Frankenstein hos Mr Green!

Hos Mr Green sørger video spilleautomaten Frankenstein for at stemningen er nær bristepunktet. Automaten har i løpet av de siste dagene spydd ut flotte gevinster til norske spillere, og det er vel aldri noen grunn til at dette skal stoppe?

Kvadruppel lykke ventet en 40-åring fra Trondheim som på mandagen denne uka vant herlige 161.000 på Frankenstein! Da hadde han uka før allerede vunnet 3 andre gevinster som lå tett opp mot 100.000 kroner hver! Det må vel være det som kalles å være på glid!

Som om ikke det var nok, var det en annen ung, norsk mann i 20-årene som også hadde hellet med seg på mandag. På samme dag som trønderen hanket inn sin fjerde gevinst på få dager, vant den unge heldige ikke mindre enn to gevinster på henholdsvis 162.000 kroner og 107.000 kroner!

Det kan ikke finnes tvil om at lykken står spillerne bi hos Mr Green!

Frankenstein
Frankenstein er en video spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 innsats- og gevinstlinjer. Automaten er full av funksjoner, og vi kan finne blant annet Linked Wilds, Lightning Wilds og Fire Wilds som gjør Frankenstein til en skikkelig monster-automat når det kommer til wild-symboler!

Basert på den kjente historien av Mary Shelley om den uhyggelige Dr. Frankenstein og hans monster, er denne automaten blitt svært populær blant nordmenn – en popularitet som ikke akkurat blir mindre når man får høre om slike utbetalinger som de hos Mr Green!

Spill Frankenstein gratis
Her på NorskeSpilleautomater.com har vi det største utvalget av gratis spilleautomater og selvsagt er Frankenstein en del av vårt store sortiment. Vi gir deg derfor muligheten til å spille Frankenstein helt gratis, samt lese en mer dyptgående beskrivelse av denne fantastiske automaten og dens funksjoner!

Mr Green casinobonus
Er du ikke allerede er kunde hos Mr Green? Vi har i så fall gleden av å informere deg om at du mottar en 100% bonus på inntil 3000 kroner på ditt aller første innskudd av penger. Dette betyr at om du setter inn 3000 kroner den første gangen du setter inn penger vil du motta en bonus på 3000 – og totalt 6000 kroner å spille for! Du får i tillegg 25 kroner bare ved å logge inn på din spillekonto den første gangen. Bonuspengene må omsettes 25x før de eventuelt kan tas ut.

La ikke Frankensteins monster skremme deg, og prøv lykken på Frankenstein hos Mr Green!