hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Gevinst på 26 millioner kroner hos NorskeAutomater!

Gevinst på 26 millioner kroner hos NorskeAutomater!

En mann i slutten av femtiårene vant den massive progressive jackpotten på Mega Fortune i begynnelsen av helgen. Det skjedde på ingen ringere dag enn fredag den trettende!

Komisk nok så var det hell i uhell som gjorde at nordlendingen ble mangemillionær. Han hadde egentlig tenkt til å sette inn 1000 kr hos NorskeAutomater og få 1000 kr i bonus på sitt første innskudd, men skjebnen ville det ikke slik. Ved et uhell satte han inn 1000 euro i stedet. Han hadde lyst til å stoppe transaksjonen, men det var for sent. Så langt høres det ut som en typisk fredag den 13. historie, men denne historien har en vri. Han hadde ekstra mye penger å spille med, og etter vel en times spill dro han i land den enorme progressive jackpotten på Mega Fortune, og ble med det 26,4 millioner kroner rikere!

Spilleren selv er lettere overveldet og har ikke tatt det helt innover seg enda, men sier han skal renovere huset sitt, og må legge en plan for hva han skal bruke resten av pengene på. NorskeAutomater har gitt spilleren tilbud om gratis finansiell veiledning, noe han har takket ja til.

NorskeAutomater gir bort 5000 jackpotspins daglig!

NorskeAutomater feirer nå kjempepremien ved å gi bort 5000 freespins på Hall of Gods daglig, ut mars måned, eller frem til også den jackpotten har blitt vunnet.

Freespins vil bli delt ut på forskjellige måter gjennom resten av måneden, men det som er helt sikkert er at 5000 freespins skal gis bort hver dag. Det vil si at en av våre lesere kan bli 50 millioner kroner rikere! Hall of Gods har nemlig også en Mega Jackpot og denne er på ufattelige 50 millioner kroner!

For å kvalifisere for gratis jackpotspins hos NorskAutomater må du først registrere en konto. Du kan åpne konto hos NorskeAutomater her.

Bonus på første innskudd

Alle nye spillere hos NorskeAutomater får 100% bonus opp til 2000 kr på sitt første innskudd, og 25 freespins på Starburst uten krav til innskudd.

I morgen 17. mars får du også et spesialtilbud på NorskeAutomater – sett inn 250 kr så får du 50 freespins ekstra på Hall of Gods – og kanskje blir du 50 millioner kroner rikere!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!