Genesis har laget norsk spilleautomat!

East of the sun

Du leste riktig! Genesis Gaming har laget en spilleautomat basert på et norsk eventyr, og automaten bærer det drømmende navnet East of the Sun, West of the Moon.

Automaten det her er snakk om en en grafisk godbit som har en passende musikk og som har symboler og bilder som retter oppmerksomheten direkte mot Norge og våre folkeeventyr.

Kvitebjørn Kong Valemon

Eventyret som har inspirert Genesis Gaming er Kvitebjørn Kong Valemon, og dette er det nok mange nordmenn som kjenner igjen! Opprinnelsen og tittelen som brukes på eventyret har det imidlertid vært litt strid om og opprinnelig var det en August Schneider som opptegnet dette eventyret i 1870. De norske eventyrkongene Asbjørnsen og Moe gjenga på sin side en utgave av eventyret i sin bok Norske Folkeeventyr i 1944, og de kalte det da for ‘Østenfor sol og vestenfor måne’. Det som var litt spesielt var at Asbjørnsen selv valgte å bruke Schneiders tekst til grunn da samlingen Norske Folke-Eventyr. Ny samling ble gitt ut i 1871, og denne teksten bar tittelen Kvitebjørn Kong Valemon – noe som nok er årsaken til at det er denne tittelen vi kjenner eventyret best under. Genesis Gaming har imidlertid brukt East of the Sun, West of the Moon som tittel på spillet.

Spill East of The Sun, West of the Moon hos Unibet!

Eventyret handler i alle fall om den onde heksen som vil gifte seg med Kong Valemon, men kongen nekter. Hun kaster da en forbannelse over kongen som gjør at han vandrer rundt som isbjørn på dagen når det er lyst og kun er seg selv når det er mørkt. Hvis noen fikk se ham i menneskeskikkelse i løpet av sju år måtte han gifte seg med heksen. Uten at vi skal røpe slutten, så kan vi vel trygt si at alt endte bra!

Gode funksjoner

East of the Sun, West of the Moon har flere gode spesialfunksjoner og vi finner blant annet et jokersymbol/wild i spillet, som erstatter alle symboler unntatt scattersymbolet. Scattersymbolet spiller en sentral rolle og får man 3 eller flere eksemplarer av dette i tilfeldige posisjoner på hjulene starter spesialfunksjonen ‘Vinterhjul Spesialen’. Når denne funksjonen aktiveres får vi se et lykkehjul og vi blir gitt ett spinn på dette. Gevinstene er forskjellige antall free spins med forskjellige gevinstmultiplikatorer (verdier som gevinstene i free spins skal multipliseres med).

East of the sun Lykkehjul

De forskjellige gratisrundene man kan vinne er:
* 5 spinn med 2x multiplikator
* 10 spinn med 3x multiplikator
* 15 spinn med 3x multiplikator
* 20 spinn med 3x multiplikator
* 20 spinn med 5x multiplikator

Spill hos Unibet

East of the Sun, West of the Moon kan du spille hos våre samarbeidspartnere i Unibet, og hos dem får du en spesiell velkomstbonus hvis du registrerer din konto via våre sider. Du får da en bonus tilsvarende 3 ganger ditt første innskudd med et maks bonusbeløp på 1500 kroner. Dette innebærer at et innskudd på 500 kroner gir deg toppbonus og totalt 2000 kroner å spille med.

Lykke til!