Gemscapades

Prøv den herlige spilleautomaten Gemscapades gratis her på NorskeSpilleautomater.com! Hvis du heller vil prøve denne klassiskeren av en spilleautomat med ekte penger anbefaler vi at du tar turen innom NorgesSpill.com!

Dette spillet er ikke tilgjengelig lenger.

Gemscapades er spilleautomat som er utviklet av Betsoft for NorgesSpill.com og her får vi mye moro for pengene, med muligheten til å vinne nokså store gevinster. Automaten kan minne om Starburst spilleautomat, og dette alene borger for god kvalitet, ettersom den automaten er en av de aller beste og mest populære som finnes på markedet. Vi ser nærmere på Gemscapades og automatens funksjoner videre i denne omtalen.

Oppsett og innsats

Gemscapades er en spilleautomat som består av 5 hjul og 3 rader, med totalt 10 linjer som vi kan vinne gevinster langs. Vi kan satse alt fra 1-10 mynter på hver linje med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 1.00, og dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 100 kreditter. I denne automaten går gevinstlinjene fra begge sider, hvilket vil si at man i praksis har 20 gevinstlinjer man kan vinne på – og ikke bare de 10 nevnte. Hver linje kan altså gi gevinst begge veier – både fra hjul 1 og hjul 5.

Wildsymbol

I Gemscapades finner vi et spesielt wildsymbol som utvider seg når det kommer til syne på hjulene. Wildsymbolet fungerer som en joker og kan dermed inngå i alle kombinasjoner bestående av de andre symbolene i spillet. Som sagt utvider symbolet seg når det vises på hjulene, og det betyr at det vil dekke hele hjulet det opptrer på. Man får derfor mye større gevinstmuligheter ettersom alle gevinstlinjene vil gå gjennom wildsymbolet. I tillegg til at man lettere vinner gevinster får man et nytt gratis spinn når wildsymbolet vises, og i dette gratisspinnet vil wildsymbolet beholde sin plass! Wildsymbolet vises bare på hjul 2, 3 og 4.

Oppsummering

Det er rett og slett ikke mer å si om Gemscapades! Automaten er superenkel, men den fascinerer allikevel stort, og vi har rett og slett bare lyst til å spille mer! Ingen spesielle funksjoner utover utvided wild, men hvem trenger egentlig mer så lenge man kan vinne store gevinster uansett?