hit
        counter
Hjem / Geisha Wonders

Geisha Wonders

Denne asiatisk inspirerte maskinen har både mystikk og store gevinster å by på. Her kan du vinne to forskjellige progressive jackpoter på en behagelig og komfortabel måte. Asiater i seg selv kan for oss hardbarka vikinger virke som en snål menneskegruppe som spiser alt som finnes av mat og som lever livet på helt andre måter enn vi er vant til. Men det skal iallefall være sikkert at denne asiaten kan kaste masse penger etter deg. Nedenfor finner du en gratisversjon som er fylt opp med japanske yen og klar til å snurres.

Dette spillet er ikke tilgjengelig lenger.

Geisha kan oversettes med Japansk tradisjonell artist eller danser, og la oss for guds eller buddhas skyld håpe på at de smukke smaløyde akrobatene kan danse frem noen store gevinster til deg. Forutsetningene er helt klart tilstede for at det faktisk kan skje, med tanke på de progressive jackpotene. Wild symboler og scatters legger også tilrette for å kjøre i gang en pengefest. 3 scatters setter i gang 10 free spins hvor alle gevinster dobles mot normal utbealing.

Andre automater med progressiv jackpot:
Mega Fortune
Arabian Nights

Geisha Wonders deler også som kanskje noen kjenner til den progressive jackpoten med sin bror, Icy Wonders. Det betyr at du kan vinne den samme jackpoten på to forskjellige automater, og har dermed større valgfrihet hvis en av automatene ikke faller i smak. Begge automatene har samme oppsett, med 30 gevinstlinjer. Det er kun designmessige forskjeller som skiller disse søskene.

Etter litt spilling på automaten har jeg personlig et intrykk av at det er gjennomsyret stor gjerrighet på wildsymboler. Derimot opplevde jeg større gjestfrihet på gratisspins med store gevinster som resultat. Dette kan selvfølgelig variere med tid, men ønsker du automater hvor disse morsomme jokerne viser seg oftere finner du noen gode alternativer nedenfor. Det finnes nemlig automater med mulighet for såkalte stacked wilds og multiway funksjon

Spilleautomat med stacked wilds: The Groovy Sixties
Eller broren: The Funky Seventies

Hvis du ikke har funnet din favoritt enda kan det hende du finner din favoritt blant de andre automatene fra Net Entertainment. Eller du kan gå til forsiden for å få bedre oversikt over populære spilleautomater.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!