hit
        counter
Hjem / Funky Monkeys

Funky Monkeys

Kom i godt humør med dansende apekatter i denne stilfulle spilleautomaten fra Playtech. Funky Monkeys er en kvalitetsautomat du kommer til å like og den byr selvfølgelig på flere spennende bonusfunksjoner. Hva venter du på? Snurr hjulene på vår gratis demoversjon nedenfor som vi har fått låne av våre venner hos casinoet til Centrebet.

Spillet er ikke tilgjengelig i Norge lengre.

Navnet på denne spilleautomaten passer meget godt, og det er absolutt lov å si at apekattene i dette spillet er ganske funky. Alle er glade i musikk og hver og en av dem spiller et instrument. Her treffer du på apekatter som spiller alt fra elgitar og trommer til piano og trompet og jammen meg er de ikke flinke til å spille også.

Funky Monkeys er en virkelig morsom slotmaskin og her får du en av de siste generasjons slotmaskinene fra Playtech. Med 20 linjer, freespins, wilds og en bonusfeature som kan gi meget god avkastning er dette absolutt en av de bedre spilleautomatene som Playtech har utviklet.

Både idèen og gameplayet er meget bra og grafisk er denne automaten en av de bedre vi har sett fra denne utvikleren. Animerte figurer gjør automaten levende og lydene fra de musikale apekattene får deg raskt i godt humør. Når du først hører en melodi har du nettopp sikret deg en gevinst og det gjør jo ikke akkurat saken noe værre. La oss se på noen av figurene og hva de kan medføre av gevinster.

Apekatten som spiller trommer er Funky Monkeys sin erstatter og dette symbolet kan altså plasseres istedenfor de andre for å skape en gevinstrekke. Alle premier du håver inn ved hjelp av denne apekatten blir også ganget med 2.

Vokalisten i popgruppa til apene har en orange drakt på seg og kan hjelpe deg inn i spillets bonusfeature. Du trenger tre på rad av disse for å komme til bonusrunden og der venter det premier på opp til ti tusen ganger linjeinnsatsen du spiller med.

Det dansende litt funky symbolet er Funky Moneys sin scatter og når denne dukker opp er det klart for freespins. Tre stykker gir deg 15 freespins, fire gir deg 20 og fem gir deg 25. Du får også en åpningsgevinst når det har landet tre eller flere av disse på hjulene.

Spillet har selvfølgelig også en utbetalingsoversikt og ved å klikke på Paytable-knappen får du en detaljert liste over hva de forskjellige apekattene kan gi deg i avkastning. Ta en titt på denne listen før du starter spillet så er du klar over hvilke symboler du vil at skal treffe hjulene dine.

Kanskje du er i humør til å prøve noen flere lignende spilleautomater og da anbefales det at du tar en titt på vår Playtech Spilleautomater oversiktsside hvor vi har oppført en rekke spill du kan teste ut fra denne utvikleren.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!