hit
        counter
Hjem / Funky Chicken

Funky Chicken

I spilleautomaten Funky Chicken får vi møte en skikkelig player og ungkar i Mr. Fox! Denne casanovaen gjør byen utrygg for alle kvinnelige fans, og nå er det virkelig på tide med en skikkelig fest!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Funky Chicken er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som gir oss strålende underholdning over 5 hjul og 20 linjer, og av funksjoner kan automaten skilte med wildhjul, scattergevinster, gratisrunder og et bonusspill!

Innsats

Funky Chicken gir oss muligheten til å spille med 1-5 mynter pr. linje og med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 5.00. Disse innsatsmulighetene sørger for at den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn blir så høy som 500 kreditter!

Utvidet wild

Jokeren (wildsymbolet) i automaten er symbolet av fluen, og når dette symbolet vises i en hvilken som helst posisjon på hjul 3 aktiveres wildhjul-funksjonen. Hele hjulet blir da gjort om til et wildsymbol slik at det blir større muligheter for gevinster. Et wildsymbol er et symbol som kan inngå i kombinasjoner bestående av alle andre ordinære symboler, og dermed være med på å fullføre eller forlenge vinnende kombinasjoner.

Scattergevinster

Symbolet av den blå fuglen med gult nebb er scattersymbol, og er dermed et symbol som gir gevinst uansett hvor det havner på hjulene – det er med andre ord ikke avhengig av å opptre langs gevinstlinjene. 3, 4 eller 5 scattersymboler gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med henholdsvis 1, 5 og 20!

Gratisrunder

Gratisrunde-symbolet er symbolet av en kul kar i sølv, og hvis man får 3 eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner man gratisrunder. 3, 4 eller 5 slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir henholdsvis 4, 8 eller 12 gratisrunder.

Bonusspill

Symbolet av Mr. Fox er bonussymbolet og hvis man får 3 slike symboler på en aktiv gevinstlinje starter bonusspillet i Funky Chicken. I bonusspillet befinner vi oss i Mr. Fox’ favorittbar, og du skal hjelpe sjarmøren med å plukke ut hans favoritt-chicks! De fleste av disse lekre kyllingene skjuler flotte premier, men når du velger en som sier ‘Utbetal’ er bonusspillet over og bonuspengene utbetales.

Oppsummering

Funky Chicken er en innholdsrik og underholdende video spilleautomat med alle sine spesialfunksjoner! En god spilleautomat bør inneholde visse bestemte ingredienser, og med wilds, scattere, gratisrunder og bonusspill oppfyller i hvertfall Funky Chicken disse kriteriene! Sjekk ut de øvrige spilleautomatene fra Sheriff her.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!