hit
        counter
Hjem / Fruit Smoothie

Fruit Smoothie

Skal du lage deg en ordenlig smoothie så trenger du selvfølgelig både frukt og en blender og det får du når du spinner hjulene på spilleautomaten Fruit Smoothie. De fleste som liker spilleautomater har også sansen for fruktsymboler og det har Playtech gjort noe med. Kjør i gang på vårt demospill nedenfor så finner du fort ut om dette er spilleautomat som du liker eller ikke. Gratisutgave har vi fått lov å legge ut fra Centrebet sitt nettcasino.

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge lenger.

Frukt er godt, men store automatgevinster er kanskje enda bedre og det kan forhåpentligvis spilleautomaten Fruit Smoothie assistere deg med å vinne. Denne fruktmaskinen fra Playtech er som du kanskje allerede har sett, en skikkelig videoautomat med funksjonene som er vanlige i slike spill. Her får du litt mere informasjon om Fruit Smoothie automaten og hvilke gevinstmuligheter den har å by på.

Fruit Smoothie er en av de nymoderne videoslotmaskinene fra Playtech og er dermed utrustet med 20 innsatslinjer, fritt valg av verdien på myntene og til og med en autospin funksjon. Hvis du ikke har lyst til å trykke på spinneknappen for hver runde kan du velge å la spillet gjøre jobben for deg. Du kan dermed lene deg tilbake og nyte en liten fruktdrink mens hjulene spinner og gevinstene forhåpentligvis renner inn.

Som det ligger i navnet så treffer du her på en rekke fruktfigurer på gevinsthjulene. Selve spinneknappen er en orange appelsin og videre får du stifte bekjentskap med både sitroner, grapefrukt, plommer med mer. Du finner også en elektronisk blender blant symbolene og denne figuren er et såkalt erstatningssymbol. Alle gevinster du vinner ved hjelp av blenderen blir mulitplisert med to og dette symbolet vil du da ha så mange som mulig av og helst hele tiden.

De fleste liker også jordbær og i Fruit Smoothie kan du klappe i hendene når du får tre eller flere jordbær fordelt ut på hjulene. Dette er nemlig Fruit Smoothie automaten sitt scatter symbol og når de dukker opp er det duket for gratisrunder. Tre jordbær gir 15 freespins og fem jordbær gir 25.

Før du starter spillet kan det være lurt å klikke på paytable knappen til høyre i automaten. Du får da opp en gevinsttabell hvor verdien av de forskjellige fruktene kommer klart fram. Det er alltid greit å vite hvilke symboler man ønsker at skal lande på hjulene og dette er også med på å øke spenningen når man spiller.

Hvis Fruit Smoothie automaten falt i smak, eller du generelt er glad i fruktmaskiner har også Playtech en annen spilleautomat med de tradisjonelle automatfruktene. Denne har navnet Astro Fruit og kan også testes ut gratis her på siden.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!