Fruit Shop Christmas-konkurranse hos Bethard!

Turnering-Bethard-jul

Har du lyst til å delta i en spennende turnering hvor du kan vinne herlige premier? Da er Bethard stedet å være i dag, og det er spilleautomaten Fruit Shop Christmas Edition som står i begivenhetenes sentrum!

Nå har du muligheten til å være med i en skikkelig casinoturnering hos Bethard, og hva er vel bedre enn dette nå som jula er på tur inn i de tusen hjem!

Spinn og vinn!

Turneringen er såre enkel og det eneste du trenger å gjøre er å åpne spilleautomaten Fruit Shop Christmas Edition og spinne hjulene! Den spilleren som får den beste prosentvise utbetalingen på ett spinn stikker avgårde med en flott pengepremie.

Fruit Shop Christmas Edition er en helt ny utgave av Fruit Shop og her har man byttet ut de sommerlige følelsene med et mer vinterlig tema – og naturligvis er jula satt i fokus.

Dette passer jo veldig bra all den tid det kun er 3 dager igjen til selveste julaftenen! Kanskje er det greit å ta seg en liten pause fra alt kjaset og maset vi opplever disse dagene og heller fokusere på noe som er litt spennende, og hva er vel da bedre enn å spinne noen runder på en morsom spilleautomat?

Premiene i turneringen er som følger:
1. premie: €1000
2. premie: €500
3. premie: €250
4. premie: €150
5. premie: €100
6-9. premie: €75
10-13. premie: €50
14-20. premie: 100 freespins på Fruit Shop Xmas Edition

200 freespins til nye kunder

Har du ikke en spillekonto hos Bethard vil vi på det sterkeste anbefale at du skaffer deg en i dag. Dette vil sikre deg hele 200 freespins på forskjellige spilleautomater og dette er et tilbud du garantert ikke vil finne noen andre plasser!

Du får i tillegg til dette også en bonus på 200% opptil €600, og gjør du et innskudd på €300 får du altså til sammen €900 å spille for! Dette kan man trygt si er å få god valuta for pengene sine!

Du får 25 freespins når du logger inn og deretter 25 freespins hver onsdag de kommende tre ukene. Totalt 100 runder, og deretter 100 nye runder når du setter inn penger for første gang!

Les omtalen her!