hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Fruit Case turnering hos NordicBet – vinn 800 freespins!

Fruit Case turnering hos NordicBet – vinn 800 freespins!

Det er Fruit Case feber i automatmarkedet og det er også tilfellet hos NordicBet. Selskapene overgår hverandre i alle slags kreative måter å lokke til seg kunder på, og dette kommer selvsagt oss spillere til gode.

NordicBet arrangerer i forbindelse med lanseringen av Fruit Case en mega freespin turnering på nettopp dette spillet. Denne morsomme slotmaskinen med 5 hjul vil forhåpentligvis hjelpe deg å vinne de mest juicy og saftige gevinstene. Spillet har Avalance-funksjon, eller skredfunksjon, akkurat som i Gonzo’s Quest. Symbolene faller på plass i stedefor den tradisjonelle hjulspinningen. Når du vinner på en eller flere gevinstlinjer knuses symbolene og spillet fortsetter til du ikke lenger vinner mer – slik kan du faktisk vinne flere gevinster på samme spinn! På Fruit Case kan du også vinne Free Falls, noe som vil gi deg gratisrunder hvor du har muligheten til å vinne riktig store gevinster.

Symbolverdien i Fruit Case er som følger:

Symboler med størst verdi: Wilds og Free Fall (premiene i Free falls triples)
Symboler med medium verdi: Jordbær, pære, sitron, appelsin
Symboler med lavest verdi: A, K, Q (Syltetøysglassene)

Turneringen fungerer slik at det antallet spillerunder du har på Fruit Case fra 19-30 januar vil telles. De spillerne som har de fleste spillerundene på Fruit Case i denne perioden vil vinne sin del av en premiepott på fantastiske 3000 freespins! Hvordan du ligger an i kampen om free spins kan du holde deg orientert om ved å se på resultatlisten.

Fordelingen av 3000 free spins er som følger:

1 plass: 800 free spins,

2 plass: 500 free spins

3 plass: 400 free spins

4 plass: 300 free spins

5 plass: 200 free spins

6 plass: 100 free spins

7-10 plass: 50 free spins

11-30 plass: 25 free spins
Delta i Nordic Bets Fruit Case turnering og kjemp om din del av 3000 free spins!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!