hit
        counter
Hjem / Frog Royale

Frog Royale

I Frog Royale får vi en klassisk eventyrhistorie om en prinsesse som spør en frosk om hjelp, men som muligens ender opp med å finne drømmeprinsen sin! En frisk 3D-animert spilleautomat, med lekker grafikk, flere bonusfunksjoner og morsomme karakterer!

Vi få altså en god gammeldags eventyrhistorie i bunnen av spilleautomaten Frog Royale fra Sheriff Gaming, og vi skal i vår omtale av spillet se nærmere på alle funksjonene automaten inneholder og forklare hvordan de fungerer. Sjekk også ut jackpotautomaten Super Lucky Frog!

Oppsett og innsats

Vi starter som vanlig med å se på det rent tekniske oppsettet og ser da at vi blir møtt med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer, noe som er et helt standard oppsett på en spilleautomat. Når det kommer til innsatsen så kan vi spille med inntil 5 mynter på hver linje og med en myntverdi som går fra 0.25 til 5.00. Spiller vi med maksimalt trykk så får vi en høyeste innsats pr. spinn på sterke 500 kreditter.

Wildsymbol/joker

Frog Wild-symbolet fungerer som joker og vises bare på hjul 2, 3 og 4. Når symbolet kommer til syne på hjulene vil det utvide seg og dekke alle symbolene på det aktuelle hjulet og øke gevinstsjansene stort. Et jokersymbol er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med andre ordinære symboler.

Click Me Bonus

En nokså standard funksjon fra Sheriff Gaming er Click Me Bonus. Et eksemplar av vannliljesymbolet på hjul 1, 3 og 5 samtidig (totalt 3 symboler) i en tilfeldig posisjon aktiverer Click Me-funksjonen. Her skal du klikke på ett av disse symbolene for å se hvilken pengegevinst du vinner – med andre ord: en helt enkel bonusfunksjon.

Gullball-bonus

Når et gullball-symbol kommer til syne på hjulene vil gullballen falle ned i kurven som ligger under det aktuelle hjulet. Når man har samlet inn 3 gullballer vinner man en spesiell gevinst, og alle kurvene tømmes for slike baller, slik at man begynner å samle på nytt. En helt ny funksjon som vi ikke har sett på noen av Sheriff Gamings spilleautomater tidligere!

Free spins

3, 4 eller 5 eksemplarer av prinsessesymbolet i en tilfeldig posisjon på hjulene fyrer i gang henholdsvis 10, 20 og 30 free spins – et meget bra antall gratisrunder med andre ord. I gratisrundene spiller man med samme innsats og med de samme linjene aktiv som i den runden hvor man vant gratisrundene. I gratisrundene kan man vinne ytterligere free spins hvis man får 3, 4 eller 5 symboler som viser konge- og dronningtronen. Man vinner de henholdsvis 10, 20 og 30 free spins til!

Doblingsrunde

Som vanlig hos Sheriff Gaming kan vi spille kvitt eller dobbelt med gevinstene vi vinner. Etter at du har fått en premie utbetalt kan du velge å klikke på ‘Double Up’ for å forsøke å doble gevinsten du har vunnet. I Frog Royale blir vi tatt med til et nytt skjermbilde hvor vi får se frosken og en gullmynt, og du skal her bare gjette om myntkastet vil ende på kron eller mynt. Frosken sluker mynten ved hjelp av tungen og spytter den ut igjen slik at vi får se resultatet av vår gambling. Gjetter du rett har du doblet gevinsten, og kan velge å gamble videre for å doble på nytt eller å samle inn pengene og returnere til basisspillet.

Konklusjon

Vi har begynt å se en aldri så liten endring i spillene fra Sheriff Gaming, og det er@ at de begynner å få inn litt flere nye elementer i automatene sine. Nyvinningen denne gangen var Gullballbonus-funksjonen som vi synes fungerer bra og som er en god bonusfunksjon. Ellers får vi mye av det kjente fra utviklerne i Sheriff i Frog Royale, men misforstå oss ikke: free spins, utvidede wilds, Click Me-bonus og Doblingsrunde er mye bra innhold på en spilleautomat! I tillegg er grafikken strøken som alltid fra den kanten. Alt i alt en god spilleautomat

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!