hit
        counter
Hjem / French Cuisine

French Cuisine

I den fasjonable restauranten i spilleautomaten French Cuisine jobber en stjernekokk som har noen utfordringer med smågnagere på kjøkkenet! De tre musene gjør livet surt for kokken som styrer den beste restauranten i Paris – kanskje du kan hjelpe ham?

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

French Cuisine er en video spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og som gir oss morsom underholdning ved hjelp av wildhjul, Click Me Bonus og et bonusspill!

Innsats

I French Cuisine kan vi satse 1-5 mynter på hver linje, og sette en verdi på myntene som strekker seg fra 0.01 til 5.00. Dette gir en maksimal innsats på hvert spinn på 500 kreditter.

Utvidet wild

Symbolet som viser musene på kjøkkenhyllen er joker/wild, noe som betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler. Dette symbolet kommer bare til syne på hjul 3, men da blir til gjengjeld hele hjulet gjort om til 3 wildsymboler! Sjansene for gevinst øker dermed betraktelig.

Click Me Bonus

Symbolet av krabben er Click Me-symbol og hvis man får 3 slike i en hvilken som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5 samtidig får man sjansen til å spille Click Me Bonus. Velg blant de forskjellige Click Me symbolene og se hvilken gevinst du vinner!

Bonusspill

Symbolet av kelneren er bonussymbol og hvis man får 3 slike på en aktiv gevinstlinje får man muligheten til å spille bonusspillet i French Cuisine. Her får vi se kelneren skynde seg mellom bordene og ta opp bestillinger, og du skal velge en forrett, en hovedrett og en dessert! Du må imidlertid være forsiktig ettersom hvert det i hvert av måltidene er en rett som har blitt prøvesmakt på av mus! Du må velge de som ikke har blitt testet av gnagerne for å vinne penger.

Oppsummering

I French Cuisine blir kjøkkenet invadert av mus, noe vi har sett før i tegnefilmen Rattatouille – men det funker også veldig bra i spilleautomat-formatet! Automaten har flere gode funksjoner, men vi savner allikevel scattergevinster og gratisrunder. Rent grafisk og lydmessig er French Cuisine, som alle de andre video spilleautomatene fra Sheriff Gaming, helt i toppklassen! Dette er imidlertid ikke den eneste mat-inspirerte spilleautomaten som finnes – her kan du spille Mamma Mia og Sushi Bar fra Betsoft!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!