Freespins på nytt Net Ent spill – Wonky Wabbits!

hp-wonkywabbits

 

Det nyeste spillet fra Net Entertainment heter Wonky Wabbits. Dette er et spill som kan gi enorme gevinster! Wonky Wabbits fungerer på samme måte som Starburst i det at man kan vinne både fra venstre til høyre og fra høyre til venstre. Wilds derimot fungerer på en annen måte. På Wonky Wabbits vil antall Wilds på skjermen alltid doble seg. Når en Wild dobler seg vil det nye Wild symbolet alltid plassere seg i den posisjonen på hjulene som gir størst mulig gevinst. Maks antall Wilds man kan få er 14. Når dette skjer er det kun ett symbol som ikke er Wild! Dette kan gi en maksimum utbetaling på 390.000 mynter, med maks innsats gir det en gevinst på 1.950.000 kr på ett enkelt spinn!

NorskeAutomater har lansert Wonky Wabbits i dag 24.02.2014 og gir 7 freespins til alle spillere som tidligere har gjort innskudd hos NorskeAutomater. Freespinskampanjen er allerede aktiv så alt du trenger å gjøre er å logge inn på din spillekonto og åpne automaten Wonky Wabbits før midnatt i dag.

Har du ikke spillekonto hos NorskeAutomater? Du kan åpne en spillekonto her!

Du vil umiddelbart motta 25 freespins på Starburst etter å ha åpnet en spillekonto. De er uten krav til innskudd, men vær oppmerksom på at de kun er tilgjengelig i 24 timer så bruk dem med en gang!

Når du gjør ditt første innskudd hos NorskeAutomater vil du automatisk motta velkomstbonusen på 100% opp til 2000 kr! Gjennomfør et innskudd så blir det doblet med en gang! Du kan selvfølgelig spille på Wonky Wabbits med bonuspenger.

Regler og vilkår gjelder for alle bonuser, så vi anbefaler alle å sette seg inn i disse på forhånd.

Logg inn eller åpne en spillekonto hos NorskeAutomater i dag så blir du kanskje den første Wonky Wabbits millionæren!